Nyheter
20% rabatt på nya kursen Bättre Blogg PDF Utskrift E-post
2015-02-06

Vill du ha en uppskattad och läsvärd blogg som marknadsför ditt företag? I den här webbkursen lär du dig att arbeta effektivt och målinriktat med din blogg. Efter kursen vet du vad din målgrupp vill läsa, hur du hittar innehåll att skriva om, hur du använder språket och vilken typ av innehåll som passar ditt företag bäst. Premiärerbjudande: 20% rabatt med kod NY20 tom 8/2.
 
Läs mer...

battre_blogg.jpg
 
Smart PR-tjänst - få 1320 kr rabatt innan 16/2 PDF Utskrift E-post
2015-02-02

Vet du när det är absolut lättast att få uppmärksamhet i media? Det är när journalisten redan har bestämt sig för att berätta om ditt ämne och aktivt letar efter personer att intervjua. Hos sajten ”Hjälp en journalist” kan du snabbt komma i kontakt med journalister. Som Driftig-medlem får du tillgång till den smarta PR-tjänsten för endast 440 kr per månad (spara 1 320 kr/år). Erbjudandet gäller tom 16/2. Bonus: De 10 första medlemmarna får dessutom personlig feedback på ett eget pressmeddelande!

Hjälp en journalist
Läs mer...
 
Dessa skriver för Driftig.nu under 2015 PDF Utskrift E-post
2015-01-29
Tack tack tack till alla Er som visat intresse för att skriva för Driftig.nu! Vi är överväldigade av responsen att vilja dela med sig av sin kunskap. Nu kan vi presentera de 12 företagare som kommer att skriva för Driftig.nu under året. Vi kommer att få läsa om alltifrån PR, ekonomi och digital marknadsföring till försäljning, metoder för att jobba smartare och balans. Här kan du läsa mer om Driftig.nu:s skribenter för 2015. driftigs_skribenter_2015.jpg
Läs mer...
 
Boktips: Allt om säljande hemsidor PDF Utskrift E-post
2015-01-26

Det här är boken för dig som vill ha ett konkret redskap för att bygga en ny eller göra om en sajt som redan finns. Boken ger dig hela resan från att besökaren kommer till hemsidan till att köp görs. Du får lära dig exakt hur du ska göra under den resan, hur sajten kan jobba som din allra bästa säljare. Du behöver inga förkunskaper. Boken är skriven för dig som vill sälja mer eller dra in fler kunder, inte för att du tekniskt ska kunna bygga en sajt. 

allt_du_maste_veta_om_saljande_hemsidor.jpg
Läs mer...
 
Webbkurs: Sälj mer med content marketing PDF Utskrift E-post
2015-01-21

Trenden content marketing växer allt starkare. Genom att lära dig vilken typ av innehåll som bäst bygger ditt varumärke i sociala medier kan du skapa en långsiktig och lönsam relation med dina kunder. I den här kursen får du konkreta tips, checklistor och planeringsverktyg för ett resultatinriktat och praktiskt arbete i sociala medier.
 
Läs mer...

varumarke_engagemang.jpg
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 82 - 90 av 507