Nyheter
Boktips: Så blir du framgångsrik - utan kontakter, utan pengar och med helt fel bakgrund PDF Utskrift E-post
2017-01-09

Så blir du framgångsrik - utan kontakter, utan pengar och med helt fel bakgrund är boken som bevisar hur man utan problem kan gå från noll till hundra var man än kommer ifrån. Boken visar exakt (och steg för steg) vad du ska göra för att komma dit du vill i livet, oavsett om det handlar om att bli rik, göra karriär, få lyckligare relationer eller bara sparka dig själv i rumpan framåt. Beställ den nu och ta första steget mot din framgång.

Så blir du framgångsrik boktips
Läs mer...
 
Webbkurs: Planera för framgång på din marknad PDF Utskrift E-post
2016-12-05

Marknadsplanen är företagarens kompass i att hitta rätt bland alla marknadsföringsmöjligheter - att investera i rätt saker för bästa resultat. Den här kursen innehåller praktiska verktyg för arbetet att sålla fram aktiviteter för rätt målgrupp med rätt budskap i rätt kanal i rätt tid. Genom att upprätta en marknadsplan sparar man både tid och pengar och har större möjlighet att uppnå goda resultat.


Läs mer...

planera-for-framgang-pa-din-marknad
 
Webbkurs: Konsten att bygga en webbkurs PDF Utskrift E-post
2016-11-29

Det här är webbkursen för dig som funderar på att bygga din första webbkurs själv. Det är en nybörjarlåda full med enkla verktyg, programvaror, metoder, konkreta tips och användbara idéer. I den här kursen får du veta vad en egen webbkurs kan innebära för dig och din verksamhet.
 
Läs mer...

Konsten att bygga en webbkurs
 
Boktips: Förbättra din marknadsföring på 5 minuter PDF Utskrift E-post
2016-11-23

Har du fem minuter över? Bra, för det är allt du behöver. Den här storsäljaren ger dig mer än 350 snabba tips om saker du kan göra för att marknadsföra ditt företag på bara fem minuter. Du får tips om att sälja mer, synas mer och få full fart framåt snabbt. Beställ den via Driftigs bokshop idag. 

marknadsföring på fem minuter
Läs mer...
 
Boktips: Sociala medier - en NY marknadsföringshandbok - 50 kr rabatt PDF Utskrift E-post
2016-11-07

Behöver du få bättre koll på sociala medier? Frågan är ju: På vilka sätt kan sociala medier bli en guldgruva och framtida möjlighet för ditt företag? Just det får du hjälp att avgöra i den här snabba guiden. Författarna visar steg för steg hur du bär dig åt för att marknadsföra dig i sociala medier som Facebook, Twitter, Youtube och LinkedIn. Köp den i Driftigs bokshop redan idag och få 50 kr rabatt!

Sociala medier - en marknadshandbok
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 10 - 18 av 507