Nyheter
Boktips: Konsten att spara pengar i ditt företag PDF Utskrift E-post
2016-09-27

Hur sparar man pengar i företaget utan att det drabbar verksamheten? Det är en smart fråga att ställa sig som företagare varje dag. Den här boken ger dig 207 konkreta sätt att spara pengar så att det märks, inte bara varje dag utan i resultatet i slutet av året. Nu kan du betsälla boken "Konsten att spara pengar i ditt företag" i Driftig.nu:s bokshop.

Konsten att sprara pengar
Läs mer...
 
Webbkurs: Hitta fler lönsamma kunder PDF Utskrift E-post
2016-09-27

Om du vill ha fler lönsamma kunder behöver du bestämma dig för vem du letar efter. I den här webbkursen lär du dig hitta dina roliga och lönsamma kunder - som dessutom kan bli dina bästa säljare!
 
Läs mer...

webbkurs Hitta fler lönsamma kunder
 
Boktips: Boken om mig PDF Utskrift E-post
2016-09-20

Svårigheten med att skriva om sitt eget liv har alltid varit att veta var man ska starta och hur man fortsätter. Men nu finns det inga undanflykter längre. I Boken om mig har man samlat de viktigaste frågorna och du svarar på dem direkt i boken. Beställ den i Driftigs bokshop idag!

Boken om mig
Läs mer...
 
Träffa dina förebilder på Bokmässan! PDF Utskrift E-post
2016-09-20

Vill du träffa och lyssna på förebilder som Martina Haag, Renata Chlumska, Sanna Bråding och Clara "UnderbaraClara" Lidström? Eller vill du kanske lyssna på när det talas om konsten att balansera företagande och föräldraskap, härskartekniker och hälsa? Då ska du besöka Kvinnligatalare.se:s monter på Bokmässan den 22-25 september i monter E04:09. Se hela programmet och läs mer om utställarna.

Bokmässan Föreläsare
Läs mer...
 
Boktips: Förhandla som proffsen PDF Utskrift E-post
2016-09-13

Den här handboken lär dig att använda (och bemöta) proffsförhandlares knep och listiga snurrar för att få ut mer i varje förhandlingssituation. Och det spelar ingen roll om du ska köpa en bil, få bättre priser från dina leverantörer eller om du vill bemöta fula trick med smarta trick - här finns metoderna. Just nu endast 196 kr!

Förhandla som proffsen
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 19 - 27 av 506