Nyheter
Boktips:Konsten att starta, driva och lyckas med en internetbutik PDF Utskrift E-post
2016-10-11

Ska du starta en internetbutik eller vill ha bättre fart på den du redan har - då kan du sluta leta nu. I den här nya boken får du tipsen direkt från proffsen. Här kommer 200 sidor som visar hur du får besökarna att köpa - och att komma tillbaka för att köpa igen. Boken är helt igenom konkret och laddad med tips som du kan använda direkt. Beställ den i Driftigs bokshop redan idag!

Internetbutik
Läs mer...
 
Boktips: Konsten att spara pengar i ditt företag PDF Utskrift E-post
2016-09-27

Hur sparar man pengar i företaget utan att det drabbar verksamheten? Det är en smart fråga att ställa sig som företagare varje dag. Den här boken ger dig 207 konkreta sätt att spara pengar så att det märks, inte bara varje dag utan i resultatet i slutet av året. Nu kan du betsälla boken "Konsten att spara pengar i ditt företag" i Driftig.nu:s bokshop.

Konsten att sprara pengar
Läs mer...
 
Webbkurs: Hitta fler lönsamma kunder PDF Utskrift E-post
2016-09-27

Om du vill ha fler lönsamma kunder behöver du bestämma dig för vem du letar efter. I den här webbkursen lär du dig hitta dina roliga och lönsamma kunder - som dessutom kan bli dina bästa säljare!
 
Läs mer...

webbkurs Hitta fler lönsamma kunder
 
Boktips: Boken om mig PDF Utskrift E-post
2016-09-20

Svårigheten med att skriva om sitt eget liv har alltid varit att veta var man ska starta och hur man fortsätter. Men nu finns det inga undanflykter längre. I Boken om mig har man samlat de viktigaste frågorna och du svarar på dem direkt i boken. Beställ den i Driftigs bokshop idag!

Boken om mig
Läs mer...
 
Träffa dina förebilder på Bokmässan! PDF Utskrift E-post
2016-09-20

Vill du träffa och lyssna på förebilder som Martina Haag, Renata Chlumska, Sanna Bråding och Clara "UnderbaraClara" Lidström? Eller vill du kanske lyssna på när det talas om konsten att balansera företagande och föräldraskap, härskartekniker och hälsa? Då ska du besöka Kvinnligatalare.se:s monter på Bokmässan den 22-25 september i monter E04:09. Se hela programmet och läs mer om utställarna.

Bokmässan Föreläsare
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 19 - 27 av 507