Nyheter
Boktips: Stressfri på jobbet PDF Utskrift E-post
2016-06-07

Ett bra mål för 2015, mindre stress på jobbet! Läsa boken Stressfri på jobbet. Boken ger dig hela 218 konkreta idéer om hur du slipper jobbstressen och får mer harmoni i jobbet. Du kommer genast kunna börja använda tipsen i din verksamhet. För varje punkt kommer du känna mer harmoni. Beställ den i Driftigs webbshop idag!

stressfri på jobbet
Läs mer...
 
Webbkurs: Effektivisera din administration PDF Utskrift E-post
2016-06-07

Har du dålig ordning på din administration? Berget av papper bara växer och växer. Pärmarna är överfulla och kundfakturorna är inte gjorda på över 1 månad. Eller är du nystartad egenföretagare och vill ha hjälp med hur du ska strukturera din administration på bästa vis? Då är det här webbkursen för dig.
 
Läs mer...

Webbkurs: Effektivisera din administration
 
Driftig.nu:s 8 mest lästa artiklar under våren 2016 PDF Utskrift E-post
2016-06-07

Vi avslutar den här terminen med att tacka alla våra fantastiska skribenter och samla de 8 mest lästa artiklarna på Driftig.nu under våren. Ni har visat stort intresse för alla typer av tips kring att jobba smartare för mer fri tid. Men också PR, digitala trender och hur du kan få nya kunder. Perfekt läsning en regnig dag i fåtöljen eller helt enkelt när du känner att du måste bli inspirerad.

 

varens_hetaste_artikar.jpg
Läs mer...
 
Boktips: Försäljning för motvilliga PDF Utskrift E-post
2016-05-31

Försäljning för motvilliga är boken för dig som är bra på det du gör men inte gillar själva säljandet. Här får du snabb hjälp om hur du blir bekväm som säljare. Beställ den i Driftigs bokshop redan idag!

forsaljningformotvilliga.jpg
Läs mer...
 
Boktips: Handbok i mobil marknadsföring PDF Utskrift E-post
2016-05-18

Tänk dig att ha en direktlänk till dina kunders liv 24 timmar om dygnet. På bussen, på jobbet, i matkön och på stranden. Mobilen är en dröm för dig som marknadsförare. Handbok i mobil marknadsföring är den ultimata guiden för dig som företagare. Steg för steg får du reda på allt som är viktigt att tänka på, tillsammans med otaliga exempel från verkligheten. Köp den i Driftigs bokshop redan idag och få 50 kr rabatt!
 
Läs mer...

mobilmarknadsföring
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 28 - 36 av 507