Nyheter
Boktips: PR Handboken PDF Utskrift E-post
2016-02-02

PR-Handboken har blivit en stor favorit. Den har nu kommit ut i ny skepnad, anpassad med nya idéer och nya verktyg som du kan använda direkt. Boken tar bland annat upp vad du ska tänka på vid kontakten med journalisterna, hur du väljer lämpliga kommunikationskanaler och hur du formulerar ditt företags budskap med mycket mera. 

PR Handboken
Läs mer...
 
Vill du bli Veckans Företag? PDF Utskrift E-post
2016-01-19

Nu söker vi dig som vill synas på Driftig som Veckans Företag. Förutom att du syns i nyhetsbrevet som går ut till våra 15.000 medlemmar så ligger du även med på förstasidan på Driftig.nu i en vecka. En mycket populär marknadsplats som dessutom är helt gratis! Låter det intressant? Skicka ett mail till Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den och skriv "Veckans Företag" i rubriken. 
 
Läs mer...

vf.jpg
 
JULREA - 20% rabatt tom 17/1 PDF Utskrift E-post
2015-12-14

Äntligen får företagaren jullov och lediga dagar. Det innebär glögg, släktbesök och mätta magar. Men när snön ligger vit på taken så är det inte bara tomten som är vaken. Företagaren har ju fått lite tid "över". Så hjärnan smider planer och sätter mål för nya klöver. Behöver du hjälp att vattna fröerna du sår? Varsågod, 20 % rabatt på alla våra webbkurser du får!
Läs mer...

julrea_webbkurs.jpg
 
Inspirationsdag i januari - Stockholm och Göteborg PDF Utskrift E-post
2015-12-08

Vill du kicka igång januari med ny energi och nya perspektiv? Då är du välkommen som gäst på vår inspirationsdag i Stockholm 14 januari och Göteborg 18 januari. Gratis i utbyte mot applåder! ------------------------------------------------------------
Föreläsare?
Till eventet i Göteborg finns 1 plats kvar på scenen för dig som önskar ta fram professionellt film och fotomaterial för att kunna marknadsföra dig bättre. Vill du öka dina chanser till fler bokningar som föreläsare? Läs mer här

image_viewer.php.jpg
 
Boktips: 100 sidor om bokföring för dig som hatar det PDF Utskrift E-post
2015-12-07

Hata är ett starkt ord, men det är ungefär vad en normal företagare känner när han/hon sitter där med kvitton, fakturor och verifikationer och ska få ihop det. Är du likadan? Då har du chansen att på tre timmar förstå vad du måste göra och vad du kan strunta i. Läs den här boken och lämna problemen med bokföring bakom dig. Beställ den i Driftigs bokshop redan idag!

100 sidor om bokföring för dig som hatar det
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 46 - 54 av 506