Nyheter
Hyr vår popup i Spinneriet! PDF Utskrift E-post
2015-10-06

Det här är det gamla Spinneriet i Lindome söder om Göteborg. Här växer ett kreativt kluster fram av spännande företagare, tex Fine Little Day, Trendenser, LittleEco, Kajsa Cramer, Östlingh & Schedin. Vi flyttade in här i våras och har fått flera förfrågningar om att hyra ut en del av våra lokal - eftersom den är större än vi behöver. Så nu kan DU hålla en popup, vernissage eller annat event här!

spinneriet_120.jpg
Läs mer...
 
Boktips: Handbok i att leda sig själv PDF Utskrift E-post
2015-09-30

Självdisciplin låter så tråkigt, men egentligen handlar ju självdisciplin bara om att få sig själv att göra något som är nyttigt och bra - istället för att lyssna på den där inre rösten som av olika skäl (rädsla, lathet, bekvämlighet, kortsiktigt tänkande) alltid håller oss tillbaka. Den här boken tar effektivt bort dina undanflykter och är fulladdad med roliga idéer om hur du ska få ett bättre driv för att åstadkomma saker, så att ditt liv blir bättre och rikare.
 
Läs mer...

Leda sig själv - boktips
 
Största mässan för företagare 5-7 november PDF Utskrift E-post
2015-09-30
Eget Företag mässan är för dig som funderar på att starta eller driver företag. På plats finns det experter, rådgivare, nyföretagare och massor av nya kontakter. Med ca 120 olika seminarier och utställare finns det något för alla. Anmäl dig nu och gå gratis! mässan eget företag
Läs mer...
 
Driftig bjuder dig på inspirationsdag (värde 495 kr)! PDF Utskrift E-post
2015-09-28
Drömmer du också om att bygga företag på dina egna villkor? Då kommer du att gilla evenemanget "Från Småföretagare till Stjärnföretagare på 4 timmar – Mitt Företag 2015", som lockar 1 000-tals företagare varje år. Som mediapartner har Driftig 8 biljetter till varje evenemang och vi vill bjuda våra läsare på dessa. Först till kvarn! Mitt Företag turnén
Läs mer...
 
Träffa dina förebilder på Bokmässan! PDF Utskrift E-post
2015-09-09

Vill du träffa och lyssna på förebilder som Ann Söderlund, Sanna Lundell , Kristin Kaspersen och Ebba von Sydow? Eller vill du kanske lyssna på när det talas om konsten att balansera företagande och föräldraskap samt kvinnor och ledarskap? Då ska du besöka Kvinnligatalare.se:s monter på Bokmässan den 24-27 september i monter E03:10. Se hela programmet och läs mer om utställarna.

kvinnligatalar-bokmassan
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 55 - 63 av 507