Nyheter
Boktips: Handbok i mobilmarknadsföring PDF Utskrift E-post
2015-08-24

Tänk dig att ha en direktlänk till dina kunders liv 24 timmar om dygnet. På bussen, på jobbet, i matkön och på stranden. Mobilen är en dröm för dig som marknadsförare. I den här boken får du veta hur du kommer närmare dina kunder!

mobil_marknadsforing.jpg
Läs mer...
 
Boktips: 345 smarta sätt att skaffa nya kunder PDF Utskrift E-post
2015-08-17

Om du är intresserad av att få många fler kunder snabbare och enklare än vad du får idag - då kommer den här boken att bli din bästa vän. 345 smarta sätt om att skaffa nya kunder som du kan använda direkt. Dra ett tips varje dag för att få fler kunder och öka din lönsamhet. 

345 smarta sätt att skaffa nya kunder
Läs mer...
 
Webbkurs: Kicka igång hösten med säljpepp! PDF Utskrift E-post
2015-08-17

Ny termin - nya tag. Peppa igång dig själv och din försäljning med en webbkurs från säljcoachen Ulla-Lisa Thordén. Den handlar om hur du hittar kunder, genomför ett säljmöte, paketerar ditt erbjudande, sätter rätt pris och förhandlar framgångsrikt. Just nu 400 kr pepprabatt till de 10 första som anger kod SÄLJPEPP.
 
Läs mer...

webbkurs_salj_dig_sjalv_185px.jpg
 
Följ med på den populära Framgångsresan till Kroatien! PDF Utskrift E-post
2015-08-10

Nu är det dags för höstens stora kick-off och Qoola Qvinnors Framgångsresa till Opatija, Kroatien den 30 augusti där Siv Thuresdotter upprepar succén för tredje året. Fler än 30 föreläsare bjuder på ett fullspäckat program där du får lära mer om bl.a personlig utveckling, ledarskap, affärsutveckling, marknadsföring, sälj och hälsa. Läs mer om resan som alla pratar om!

kroatien_qoola_qvinnor.jpg
Läs mer...
 
Boktips: Affärsidéer för dig som vill jobba hemifrån PDF Utskrift E-post
2015-06-22

Fler och fler drömmer om att jobba hemifrån. Och det är inte så konstigt. Det är bekvämt. Man blir friare och får mycket mer tid över till andra saker än att bara jobba. Här kommer därför 136 nya och fräscha affärsidéer för dig som vill starta ett företag hemifrån. Just nu 100 kr i rabatt!

Jobba hemifrån
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 64 - 72 av 507