Nyheter
Boktips: 345 smarta sätt att skaffa nya kunder PDF Utskrift E-post
2015-08-17

Om du är intresserad av att få många fler kunder snabbare och enklare än vad du får idag - då kommer den här boken att bli din bästa vän. 345 smarta sätt om att skaffa nya kunder som du kan använda direkt. Dra ett tips varje dag för att få fler kunder och öka din lönsamhet. 

345 smarta sätt att skaffa nya kunder
Läs mer...
 
Webbkurs: Kicka igång hösten med säljpepp! PDF Utskrift E-post
2015-08-17

Ny termin - nya tag. Peppa igång dig själv och din försäljning med en webbkurs från säljcoachen Ulla-Lisa Thordén. Den handlar om hur du hittar kunder, genomför ett säljmöte, paketerar ditt erbjudande, sätter rätt pris och förhandlar framgångsrikt. Just nu 400 kr pepprabatt till de 10 första som anger kod SÄLJPEPP.
 
Läs mer...

webbkurs_salj_dig_sjalv_185px.jpg
 
Följ med på den populära Framgångsresan till Kroatien! PDF Utskrift E-post
2015-08-10

Nu är det dags för höstens stora kick-off och Qoola Qvinnors Framgångsresa till Opatija, Kroatien den 30 augusti där Siv Thuresdotter upprepar succén för tredje året. Fler än 30 föreläsare bjuder på ett fullspäckat program där du får lära mer om bl.a personlig utveckling, ledarskap, affärsutveckling, marknadsföring, sälj och hälsa. Läs mer om resan som alla pratar om!

kroatien_qoola_qvinnor.jpg
Läs mer...
 
Boktips: Affärsidéer för dig som vill jobba hemifrån PDF Utskrift E-post
2015-06-22

Fler och fler drömmer om att jobba hemifrån. Och det är inte så konstigt. Det är bekvämt. Man blir friare och får mycket mer tid över till andra saker än att bara jobba. Här kommer därför 136 nya och fräscha affärsidéer för dig som vill starta ett företag hemifrån. Just nu 100 kr i rabatt!

Jobba hemifrån
Läs mer...
 
Driftig.nu:s 8 mest lästa artiklar under våren PDF Utskrift E-post
2015-06-22

Vi avslutar den här terminen med att tacka alla våra fantastiska skribenter och samla de 8 mest lästa artiklarna på Driftig.nu under våren. Ni har visat stort intresse för alla typer av tips kring att jobba smartare för mer fri tid. Men också PR, omvandla till AB och digitala trender. Perfekt läsning en regnig dag i fåtöljen eller helt enkelt när du känner att du måste bli inspirerad.

 

varens_hetaste_artikar.jpg
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 64 - 72 av 506