Nyheter
Webbkurs: Bokförings- och deklarationssupport på köpet! PDF Utskrift E-post
2015-04-21

Dax för deklaration! Har du allt i ordning inför den 4 maj? Just nu får du fri bokförings- och deklarationsrådgivning per mail när du köper webbkursen Effektivisera din administration (gäller tom 4 maj). Prova april månads mest sålda kurs och få individuell hjälp på köpet. För alla företagare som vill ta kontroll och sluta stressa över bokföring, moms och deadlines. Endast 384 kr exkl moms.

 
Läs mer...

effektivisera_din_admin_wk.jpg
 
Vi finns på Instagram! Finns du? PDF Utskrift E-post
2015-04-08

Instagram är verkligen en roliga kanal för alla oss som älskar bilder. Där har vi ett nätverk i nätverket. Driftig.nu:s grundare Frida delar med sig av bilder från livet som entreprenör, tips och unika erbjudande. Gillar du också taggar som #entreprenör #drivaeget #mamtreprenör #drömmar #kontorshund så gillar du nog också att följa @driftignu!

Läs mer...

insta.jpg
 
Webbkurs: Konditionsträning som stresshantering PDF Utskrift E-post
2015-03-30

Det här är kursen för dig som vet att du behöver återhämta dig mellan varven. Vi vänder upp och ner på synsättet att träning tar tid från din fullspäckade kalender. Träning ger tid, energi och återhämtning - och i den här webbkursen fokuserar vi på hur du kan använda konditionsträning som stresshantering. Du får praktiska övningar och en personlig plan. Endast 220 kr exkl moms!

 
Läs mer...

Webbkurs stresshantering
 
Bygg din egen hemsida - 20% rabatt på webbkurs tom 15/3 PDF Utskrift E-post
2015-03-03

Är du trött på att inte ha en snygg och effektiv hemsida som lockar kunder? Du har tänkt att du ska anlita någon att göra jobbet men har inte kommit så långt än. Nu är det dags att ändra på det! Under 7 veckor får du lära dig att bygga din egen hemsida i Wordpress med hjälp av en webbkurs, webinars och support. Kursstart är den 15 mars. Driftigmedlemmar har 20% rabatt med kod DRIFTIG. Först till kvarn.

Webbkurs gör din egen hemsida i Wordpress
Läs mer...
 
Business Bootcamp i Barcelona - ta ditt företag till nästa nivå! PDF Utskrift E-post
2015-02-24
Den där frustrationen när man vill vidare i sitt företag. Hur ska jag öka omsättningen? Hur kan jag jobba smartare? Jag vill tjäna mer och jobba mindre. Hur gör jag? De frågorna och svaren arbetar du igenom under soliga och fokuserade dagar på Business Bootcamp i Barcelona. Du kommer att återvända hem med en glasklar handlingsplan. Driftigs medlemmar har 2.000 kr i boka-tidigt-rabatt fram till den 1 mars. Först till kvarn - endast ett fåtal platser kvar.
Business Bootcamp
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 73 - 81 av 507