Typiska Driftig-medlemmen 2012 PDF Utskrift E-post
2013-01-07
Är du kvinna? Har du startat en enskild firma? Har du en blogg? Facebooksida för ditt företag? Gillar du inte skatter och regler? Läser du Driftigs marknadsföringsartiklar? Stressar du mycket och drömmer om att skriva en bok? Då kanske du är en typisk Driftig-medlem! Typiska Driftig-medlemmen

Sedan tidigare år vet vi att den typiska Driftig-medlemmen är en kvinna med stor drivkraft för jobbet. Hon startade sin enskilda firma för att hon hade en riktigt bra affärsidé. Hon uppskattar friheten att kunna bestämma och ”göra som hon vill” väldigt mycket, men hon tycker det är lite svårt att delegera.

Hon har en blogg, bloggar varje dag och lägger ca 1-2 timmar om dagen på sociala medier. Hon har startat en facebooksida för sitt företag och när det gäller just sociala medier så har hon ingen konkret plan för hur hon använder det, men tycker att det skulle vara bra att ha en.

 I somras hade hon ingen semester och drömmer om att skriva en bok någon gång i livet! 

 

EvelinaEvelina von Oldenskiöld | Webbredaktör på Driftig.nu
Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Hon råder andra kvinnor att våga starta eget och följa sin dröm – ta risken och våga kör! I år ställde hon ut på mässa och hon firar varje liten framgång som görs.

Det sämsta med eget företag tycker hon är skatter och regler, hon gillar att läsa marknadsföringsartiklar på Driftg.nu. Hon håller sig uppdaterad på omvärlden och själv har hon 1-3 förebilder inom företagsvärlden.

Hon har lovat sig själv att stressa mindre, och hon listar upp allt hon ska göra för att hålla bra koll. Familjen kommer före karriär.

 

 

 

>> Svara på veckans fråga och var med och påverka 2013 års typiska Driftig-medlem!

>> Så sätter du löften som är lättare att hålla

>> Stoppa mejllavinen - få mer tid över

  

 


Senast uppdaterad ( 2013-12-19 )