Alla har talang - hitta vad du är bra på PDF Utskrift E-post
2012-12-03

Charlotte Hågård är just nu aktuell med boken "Alla har talang". I den får du svar på vad som är hemligheten med att bli riktigt bra på något. Hur du låser upp din egen talang och frigör din potential. Du kommer med hjälp av tips, exempel och konkreta övningar att lära dig hur du hittar din egen talangzon. Satsa på dina styrkor för det är där du kan bli framgångsrik

Charlotte Hågård

- Du föds inte som skicklig pilot, framgångsrik företagsledare, världsmästare i höjdhopp eller rockstjärna. Du når framgång genom motivation, passion, hårt arbete - och genom att tänka rätt, säger Charlotte Hågård.

Hon är just nu aktuell med boken ”Alla har talang”, en bok som ger dig verktyg för att hitta vad du är bra på. Charlottes främsta budskap är att just ALLA har talang.

- Glöm dina betyg, gamla prov och eventuella intelligenstester du gjort. I boken får du svar på vad som är hemligheten med att bli riktigt bra på något. Du kommer med hjälp av tips, exempel och konkreta övningar att lära dig hur du hittar din egen talangzon och maximerar avkastningen på ditt eget humankapitel - din inre talang!, säger Charlotte.

Anledningen till att det blev en bok om just talang, menar hon, beror på att hon har karriärcoachat tio tusentals personer under sin egen karriär och den gemensamma nämnaren har varit att de velat hitta sin talang, förmåga, potential och sina styrkor. Hon ville ge dem en inspirationsbok.

 

evelina_60x60_thumb.jpg
Evelina von Oldenskiöld| Webbredaktör på Driftig.nu
Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

- Jag ville ändra den allmänna uppfattningen om talang, som en medfödd gåva som bara några få har. Jag har lyssnat på så många företag genom åren som vill anställa ”topptalanger” och starta talangprogram. Men få har verkligen satt ned foten och definierat ”Vad menar vi, i det här företaget, egentligen med talang?”, fortsätter Charlotte.

Boken är till för alla som vill hitta sin egen talang och utveckla sin potential, alla ifrån privatpersoner till chefer, medarbetare och småföretagare.

Charlottes främsta tips till dig som entreprenör är att satsa på dina styrkor, det är där du kan bli framgångsrik.

- Du kommer aldrig att lyckas inom dina svaga områden, försök att bli ännu bättre på det du redan är bra på, avslutar Charlotte. 

Erbjudande på boken!
Beställer du boken här får du den till specialpriset 165 kr (ord. pris 225 kr).

 

>> Jag vill kunna sälja vart jag än är

>> Supertalang satsar på Lovikka - gör succe

>> Så skriver du en egen bok

 

Senast uppdaterad ( 2013-02-20 )