Personprofiler
Veckans medlem Lisa Moraeus coachar folk
2009-08-30

Coaching är en relation som syftar till klientens utveckling. Som coach brinner Lisa Moraeus för att vara det stöd hennes klienter behöver. Hon frågar: Vad vill du ha mer av i ditt liv? Vad vill du ha mindre av? Lisa arbetar dessutom med ledarskapsutveckling, utbildning i medlemsvärvning och coaching av relationer och grupper.

Läs mer...

vm_lisa.jpg
 
Alex Schulman svarar på Tre snabba
2009-08-25
I våras gav bloggaren och entreprenören Alex Schulman ut sin debutbok Skynda att älska. I sommar blev han far till lilla Charlie. Nu bloggar han för Aftonbladet.se med bloggnamnet Att vara Charlie Schulmans pappa.
Alex Schulman svarar på Driftigs Tre snabba.

Läs mer...
alex_schulman_ram.jpg
 
Anna-Lena Svedén uppfyllde sin dröm
2009-08-25

Anna-Lena Svedéns gamla dröm om att ha eget företag och göra affärer med Italien blev verklighet 2004. Då var hon 58 år. Nu fanns Internet och på den italienska handelskammarens webbplats hittade hon sin produkt. ”Nu är jag ensamagent i Sverige för varumärket Solidea”, säger Anna-Lena som i början hade en anställning på halvtid. Hon och Solidea är Veckans företag.
 
Läs mer...


anna_lena_sveden_200px.jpg
 
Veckans medlem Monika Palo vill förmedla livskraft
2009-08-24

Monika Palo är föreläsare, talare och utbildar i inspiration och hälsa. Hon är även förskollärare, tvåbarnsmor och gift sedan 30 år. Monika driver företaget Livskraft sedan 1992 och är utbildad inom komplementär medicin. Hon arbetar som helhetsterapeut, möter och har mött människor i kris. Livsfilosofin är: “Go under, Go over, Go through, Go around – but never give up.”
 
Läs mer...

monika_palo_200px.jpg
 
Veckans företag har skapat företagstrivsel i 18 år
2009-08-18

Coachpool coex i Åre arbetar sedan 18 år med att förena trivsel, hälsa och lönsamhet på arbetsplatser inom svenskt näringsliv. Elsa Lidén har examinerad kompetens inom ledarskaps- och organisationsutveckling, coaching och chefshandledning vid Derby University i London. Hon kombinerar processinriktade utvecklingsinsatser, föreläsningar och praktiska workshops med hästbaserad utbildning.

Läs mer...elsa_liden_200px.jpg
 
Veckans medlem driver företag med sin mamma
2009-08-17

Gabriella Jonson driver det egna klädmärket SMiD där hon sköter hela designprocessen från idé till färdigt plagg samtidigt som hon möter kunden i SMiDs Butik & Ateljé på Vasaplatsen 10 i Göteborg. Hennes mamma är också med i företaget: Skräddat Mode & Inspirerande Design för stilmedvetna kvinnor i alla åldrar på www.svenskdesign.eu. Följ med och se hur drömmarna blir verklighet i Gabriellas blogg.
 
Läs mer...

gabriella_jonson_200px.jpg
 
Veckans företag är en förskola – förskolan Lillstrumpa
2009-08-11

”Att starta en förskola är absolut det mest utmanande jag gjort i hela mitt liv!” Det säger Vera Myrstedt. Hennes resa började sommaren 2006 då förskolan Lillstrumpa startade med en avdelning på 12 barn och nu tre år senare har den två avdelningar och 33 barn. ”I starten fick jag för mig att jag skulle klara precis allt själv, den tanken var både naiv och dumdristig”, säger Vera.

Läs mer...lillstrumpa_verambarn_200px.jpg
 
Veckans medlemmar driver en slowmotion-shop
2009-08-10

Slowmotion är ett modemärke skapat av Hanna Johansson och Sophia Söderström. Kollektionen består av sköna trikåplagg i ekologisk bomull och accessoarer som sjalar, smycken och bälten. Allt säljs på slowmotionshop.se och hos utvalda återförsäljare. Nu får du som Driftigmedlem 15 procent rabatt på Slowmotion-sortimentet. Ange koden ”driftig” i kassan senast den 23 augusti.

Läs mer...

slowmotionshop_200px.jpg
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 73 - 80 av 205