Personprofiler
"Jag vill kunna sälja vart jag än är"
2012-10-25

Genom kreativitet och att kunna ta betalt närsomhelst har Carolina Le Prince ökat sin försäljning. Hon driver företagen Kvinnligt Under och Mamma Under, som säljer underkläder och badkläder av hög kvalitet i butik, på nätet, och på olika evenemang. Hon jobbar hårt för att hitta nya sätt att nå kunder. Bland annat genom att besöka ålderdomshem och mässor.

izettle
Läs mer...
 
"Jag var inte redo att ge upp drömmen om eget"
2012-08-28

Jeanette Holm sa upp sig från sitt jobb för att starta företag. Ett halvår senare fick hon lägga ner. Med flera erbjudande om anställning var hon nära att ge upp. Men drömmen om att driva eget var starkare och en månad senare var hon igång med företaget Nannynu!. Idag har hon ca 650 anställda. Läs om hur hon kom på idén, vilka motgångar hon har haft och hur hon driver sitt företag.

Nannynu!
Läs mer...
 
Karolina har hållbart mode som företag
2012-04-27

Gardiner kan bli en trenchcoat. Ett par byxor blir en kjol.
Genom att återanvända högkvalitativa vintage-material skapas moderna och unika modekreationer. - Jag känner att konsumenten börjar ifrågasätta de produktionssätt som råder i dag och kräver något mer rättvist, säger Karolina Johansson, designer och grundaren av Redesign by KJ.

Redesign
Läs mer...
 
Den typiska Driftig-medlemmen för 2011
2012-01-03
Har du lovat dig själv att stressa mindre? Eller cyklar du till jobbet där du sedan ser till att uppdatera företagets Facebooksida och planerar för kommande mässa där du ska ställa ut? Fick sommarsemestern lida när att-göra-listan bara växte? Då är du en typisk Driftig-medlem för 2011, i alla fall enligt de svar Driftig har fått på Veckans fråga. Är du en typisk Driftig-medlem?
Läs mer...
 
Är du en typisk Driftig-medlem?
2011-01-10

Tycker du att det är svårt att delegera? Eller cyklar du till jobbet där du sedan ser till att uppdatera företagets Facebooksida? Har du hittat dina förebilder inom företagsvärlden och ser du till att prioritera familjen före jobbet? Då är du en typisk Driftig-medlem, i alla fall enligt de svar Driftig har fått på Veckans fråga.
Typiska Driftig-medlemmen
Läs mer...
 
Cecilia Kärvegård jobbar för kvinnligt företagande
2010-02-23

Veckans medlem Cecilia Kärvegård driver företaget Kärvegård Konsult & Allservice. Där sköter hon konsultdelen och håller föreläsningar och seminarier. Allservice har blivit Kärvegård Rallyteam som drivs av Cecilias man. Cecilia har även startat upp Kär-Smycken! – smycken som säljs via webben. Hon har också ett stort engagemang för kvinnors företagande.

Läs mer...

cecilia_karvegard_200px.jpg
 
Veckans företag DESIGN by HELEN målar väggar
2010-02-22

DESIGN by HELEN hjälper dig eller ditt företag med grafisk design, väggmålningar och väggdekorationer. Allt för att skapa en unik och personlig prägel till just ditt företag eller hem. En väggmålning blir en del av inredningen och hjälper till att skapa den känsla du vill ha. Det kan bli en vägg med ett konstverk – eller låt den göra reklam för ditt företag. Helen Holmgren driver företaget.
 
Läs mer...

helen_holmgren_200px.jpg
 
Svenskt Näringslivs chefekonom ger Tre snabba svar
2010-02-17
Stefan Fölster är chefekonom på Svenskt Näringsliv. Han jobbar bland annat med Svenskt Näringslivs rapport om konjunkturläget i Sverige. Rapporten utgår från vad en företagarpanel på 2 000 företagare svarar. I slutet av januari sökte Svenskt Näringsliv efter fler företagare som vill ingå i panelen. Se hur du anmäler dig och se vad Fölster svarar på Driftigs Tre snabba.
 
Läs mer...
stefan_folster_200px.jpg
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 9 - 16 av 205