Personprofiler
Veckans medlem satsar på nytt under 2010
2010-02-16

Ann-Christin L Frickner driver företaget www.equiterapeut.eu med kvalitetssäkrade friskvårdsprodukter och friskvård för häst i samarbete med veterinär.
– 2010 innebär en förändring i mitt nuvarande företagande – jag utvecklar och ändrar inriktning. Mitt mål framöver är att arbeta mer med företagskommunikation, samverkan och nätverk för företagare och organisationer, säger Ann-Christin.

Läs mer...

annchristin_l_frickner.jpg
 
Kreativ kommunikation med Axel Communications
2010-02-15

Veckans företag Axel Communications kombinerar kreativitet och kommunikation.
Verksamheten ska breddas, från att erbjuda tjänster inom marknadskommunikation är företaget nu inne i en fas med att paketera och marknadsföra nya tjänster inom kreativitet.
– Efter åtta år som egenföretagare ville jag utveckla mig vidare och göra något nytt, säger dess ägare Charlotte Axelsson.
 
Läs mer...

charlotte_axelsson_200px.jpg
 
Inger Agnar-Andersson fokuserar på hälsa
2010-02-09

Veckans medlem Inger Agnar-Andersson arbetar som livscoach. Hon är utbildad klassisk homeopat och har även utbildat sig inom ayurveda och Oneness Blessing. På Ingers webbplats www.agnar.nu finns både blogg och webbshop.
Inger föreläser om hälsa, kropp och själ: ”Hälsan är grunden, du kan uträtta under när du upplever att du mår bra”, säger hon.

Läs mer...

inger_agnar_andersson_200px.jpg
 
Veckans företag guidar barn och familjer
2010-02-08

Barnguiden Sverige AB äger och driver webbsidan www.barnguiden.com. På barnguiden.com hittar du snabbt och enkelt information om kul evenemang, aktiviteter, utflyktsmål och nöjen för barn och familj. Affärsidén är att presentera ett stort utbud av aktiviteter för barn på ett överskådligt sätt. Det finns även tips om ställen för barnkalaset. Verksamheten startades 2005 av Christina Fernström.
 
Läs mer...

christina_fernstrom.jpg
 
Nya EU-minister Birgitta Ohlsson (FP) ger Tre snabba
2010-02-02

Idag blev det klart. Birgitta Ohlsson (FP) är Sveriges nya EU-minister. Hon är även riksdagsledamot för Folkpartiet liberalerna, talesman i utrikesfrågor, ledamot av riksdagens utrikesutskott och ordförande för Liberala Kvinnor. I förra veckan svarade hon på Driftigs Tre snabba. (Fotograf: Roland Karlsson)
 
Läs mer...
birgitta_ohlsson_200px.jpg
 
"Jag ville göra något konkret för våra barn"
2010-02-02

Veckans medlem Madeleine Limé driver EkoLeko och hjälper andra fatta sunda beslut när de köper leksaker.
– Jag ville göra något konkret för våra barn och klimatet, där affärsidén bygger på produkter som är etiskt, socialt och miljömässigt hållbara. Jag är övertygad om att man kan driva ett framgångsrikt företag som bygger på socialt ansvarstagande i praktiken, säger Madeleine, erfaren företagare.

Läs mer...

madeleine_lime_2010_200px.jpg
 
Veckans företag utvecklar Falun Borlänge-regionen
2010-02-01

Falun Borlänge-regionen är ett bolag som arbetar för att utveckla regionens näringsliv och attraktionskraft. De ser sig själva som en utmanare i tävlingen om att vara den mest attraktiva regionen. De, som regionens utvecklingsbolag, vill öka kunskapen och intresset för företagande och bidra till att fler väljer att ta del av de utvecklingsmiljöer som finns där. Monica Rönnlund är bolagets vd.
 
Läs mer...

monica_ronnlund_200px.jpg
 
Petra Elisson bloggar som Regnbågskonsulten
2010-01-26

Veckans medlem Petra Elisson är civilekonom, coach, HR-specialist och regnbågskonsult. I egna företaget Get Going NOW AB jobbar hon med coaching, HR-frågor och att få företag och privatpersoner att må så bra som möjligt och att nå sina mål. Petra brinner för människor och mångfald och bloggar som Regnbågskonsulten. Läs mer om Petra på www.petraelisson.se och i bloggen.

Läs mer...

petra_elisson_200px.jpg
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 17 - 24 av 205