Personprofiler
Annica Simonsson utvecklar norrländska företag
2010-01-25

DreamFactorys affärsidé är att ge information och inspiration till utveckling och/eller etablering av befintliga och nya företag/organisationer i norra Sverige – via projektarbete, föreläsningar, säljuppdrag och personlig coachning. DreamFactorys kompetens är handelsutveckling i Norrland. Annica Simonsson driver Veckans företag.
 
Läs mer...

annica_simonsson_200px.jpg
 
Veckans medlem letar efter mammabloggare
2010-01-19

När Cecilia Thorfinn var mammaledig ville hon kunna dricka kaffe och te utan att utsätta sin nyfödda bebis för risken för onödiga brännskador. Så föddes idén till MummyMug, en snygg och säker kaffemugg. MummyMug går i produktion under 2010 och kommer att tillverkas i Sverige. Cecilia letar just nu efter kreativa mammabloggare som vill samarbeta om en produktlansering via sociala medier.

Läs mer...

cecilia_thorfinn_200px.jpg
 
Nina Winberg startade eget för ett år sedan
2010-01-18

När projekten blir för många eller för stora, när någon är sjuk eller föräldraledig, när tiden inte räcker till – då finns Veckans företag: NW Produktion, DTP- och språkresurs. NW Produktion utför DTP (layoutarbete) i egen regi och förmedlar översättningsuppdrag inom flera olika områden och språkkombinationer med hjälp av ett team/nätverk. Nina Winberg driver företaget sedan ett år.
 
Läs mer...

nina_winberg_200px.jpg
 
Aftonbladets Jan Helin svarar på Driftigs Tre snabba
2010-01-13
Jan Helin är chefredaktör och ansvarig utgivare för Aftonbladet – Sveriges största tidning och sajt. Han bloggar på Aftonbladet.se och kallar sin egen bloggstil för ”gubbig”. Hans egna favoriter i bloggosfären är Alex Schulmans pappablogg och Lance Armstrongs mikroblogg.
Nu svarar Jan Helin på Driftigs Tre snabba frågor.
 
Läs mer...
jan_helin_200px.jpg
 
Veckans medlem vill göra Åre till bröllopsby
2010-01-12

Projektledarjobbet inom fordonsbranschen kändes inte rätt så Adriana Dobrin tog man och hundar och flyttade till Åre och blev student på eventutbildningen. Hon startade LoveEvent, där hon nu jobbar som bröllopskoordinator och eventprojektledare. LoveEvent har gett Adriana många roliga stunder, och nästa stora projekt är att tillsammans med lokala leverantörer marknadsföra Åre som Bröllopsbyn!

Läs mer...

adriana_dobrin_200px.jpg
 
Veckans företagare prisad för integrationssatsning
2010-01-11

– Mitt trädgårdsmästeri ska kännetecknas av ett helhetstänk, säger Maria Bremefors. Med lite finess, en aning försiktighet och med en portion förmåga att förstå trädgårdens förutsättningar och möjligheter vill jag skapa trädgårdsrum som står i perfekt harmoni och balans med helheten. Inte för mycket, inte för lite. För mig är trädgården en liten plats på jorden där man njuter sitt otium.
 
Läs mer...

maria_bremefors_200px.jpg
 
Veckans medlem hjälper dig med mingel och nätverk
2009-12-31

Katarina Widoff är främst författare och föreläsare om att nätverka, mingla och må bäst.
– Det är först när vi mår bra som vi kan bygga upp våra personliga kontaktnät. Många behöver få tips om hur de ska göra. Jag håller kurser och personlig rådgivning för att få till den snabba elevator pitch-presentationen. Det är en konst att presentera sig koncist och minnesvärt. Att göra avtryck och intryck.

Läs mer...

katarina_widoff_200px.jpg
 
Veckans företag förenklar jobbet med din webbplats
2009-12-30

Mamarazzi (Interit AB) är ett enmansföretag som drivs av Mia Lund. Företaget säljer system för webbplatser som förenklar för administratören.
– En webbplats med för lite eller inaktuell information får besökarna att undra om företaget ens existerar! Med mitt system underhåller du enkelt texter och bilder på din webbplats. Du kan också få funktioner för nyheter, bildgallerier och webbutik.
 
Läs mer...

mia_lund_200px.jpg
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 25 - 32 av 205