Personprofiler
Dansaktuelle Marcus Birro svarar på Tre snabba
2009-12-29
Marcus Birro är författaren och poeten som vi även hör i P4:s Karlavagnen. Han fotbollsbloggar för Expressen, han fick Stora Bloggpriset förra året och är nu nominerad i två kategorier till Svenska Fans pris Guldskölden. Ett pris han vann förra året.
Snart ser vi honom i TV4:s Let’s dance som börjar igen nästa vecka.
 
Läs mer...
marcus_birro_200px.jpg
 
Veckans medlem jobbar från USA
2009-12-22

Madlene Olander bor i Boston, USA, där hon jobbar som Director of Delivery på en reklambyrå. Hon är ansvarig för fyra avdelningar: Projektledare, Creative, User Experience och Technology. Hon driver även ett rekryteringsföretag med sin man. Madlene bloggar för att ge tips på hur man balanserar jobb med familj och inspirera andra kvinnor till att satsa på karriären.

Läs mer...

madlene_olander_200px.jpg
 
Veckans företag gör snitsig produktion
2009-12-21

Jennie Sjögren driver Snitsig Produktion och frilansar som journalist, författare och föreläsare. Hennes böcker om prestationsstress, jämställdhet och livspusslande – ”Diagnos: Duktig”, ”Ordination: Vardagsfeminism” och ”Lycka till! Om balans i livet och andra floskler” – har väckt mycket uppmärksamhet. (Foto: Heléne Linsjö)
 
Läs mer...

jennie_sjogren_200px.jpg
 
Veckans medlemmar hjälper dig att satsa rätt
2009-12-15

Gör mer och fler affärer på webben tycker Charlotte Wormbs och Liselotte Norén. Alla företagare kan! Det är inte svårt, det gäller bara att få webbkostymen att passa just de egna behoven. Norén och Wormbs hjälper företagare att satsa rätt och öka sin omsättning med hjälp av webben. Tjäna mer pengar helt enkelt. "Vi fungerar som företagens egna personal shoppers då vi guidar i webbens möjligheter."

Läs mer...

norenochwormbs_200px_ny.jpg
 
Veckans företag lär bebisar läsa
2009-12-14

"Lär din baby läsa" är en produkt som lär barn mellan 0 och 5 år att läsa. Metoden är gammal och går ut på att barnet memorerar orden. Metoden är baserad på resultat från hjärnforskning hos små barn, som kan ta in otroligt mycket information automatiskt. När de kan ett par hundra ord knäcker de koden och kan sedan läsa själva. Susanne Pousette står bakom produkten i Sverige.

Läs mer...


susanne_lardinbabylasa_200px.jpg
 
Veckans medlemmar driver företaget Jagfokus
2009-12-08

Tjejerna från Jagfokus vill se unga människor utvecklas och våga förverkliga sina drömmar. Frida och Jenny vågade satsa på sin dröm. Resultatet blev ett företag med fokus på hälsa, utveckling och spännande möten genom föreläsningar, workshops och nätverksaktiviteter.
– Idag lever vi vår dröm och det vill vi att fler unga ska göra. Vårt budskap är enkelt: ”Vi vågar, Du vågar också!”

Läs mer...

jagfokus_200px.jpg
 
Heidi Harman får kvinnor att springa
2009-12-07

Heidi Harman driver Veckans företag RunAlong – ett kvinnligt löparcommunity som fokuserar på motiverande och säkra löprundor och promenader. Det började med att Heidi inte vågade springa ut själv när det var mörkt ute. Hon sökte då efter en sajt som kunde hjälpa henne att skapa löprundor och bjuda in väninnor till dem, men fann ingen som passade. Hon startade därför RunAlong.
 
Läs mer...


heidi_harman_200px.jpg
 
Veckans medlem är barnboksillustratör
2009-11-30

Matilda Salmén är 25 år och startade våren 2006 eget företag som barnboksillustratör vilket har varit drömyrket sedan hon var dagisbarn. I Matildas rosa ateljé sitter hon och tecknar både barnböcker och läromedel. Hennes uppdragsgivare är bland andra Rabén & Sjögren, Bonnier Carlsen, Bonnier Utbildning, Natur & Kultur, B. Wahlströms och Gleerups. På hemsidan finns blogg, portfolio + shop!

Läs mer...

matilda_salmen_200px.jpg
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 33 - 40 av 205