Personprofiler
Ewa Fröling svarar på Driftigs Tre snabba
2009-11-05
I förra veckan var Ewa Fröling Veckans företagare här på Driftig.nu. Som skådespelare står hon inte bara på scen – hon coachar också företag till bättre kommunikation, genom bra kroppsspråk och att använda rösten på rätt sätt.
Nu svarar Ewa på Driftigs Tre snabba.
 
Läs mer...
ewa_froling_200px.jpg
 
Veckans företag har samlat det bästa från Dalarna
2009-11-03

Nu kan du som älskar Dalarna glänta på dörren till det vackra landskapet genom att besöka webbplatsen Dalaliv.se som Åsa Hagborg driver. Låt dig inspireras av naturen, människorna, företagen… Samlat finns bilder, texter och länkar till handplockade favoriter inom design, butiker, caféer, besöksmål med mera. Även egna produkter ges ut, bland annat en uppmärksammad målarbok med kurbitsar och vykort.

Läs mer...


asa_hagborg_200px.jpg
 
Veckans medlem Sara Ell bloggar tecknat
2009-11-02

Sedan 2006 har Sara Ell frilansat som journalist och haft längre uppdrag för två tidningar som hon både har skrivit och illustrerat för. Men på Driftig bloggar hon om lite andra saker. Som en tecknad serienovell, t-shirts, tavlor och leksaker som ofta är en blandning av barnslig gullighet och en gnutta blod, sex och skräck. Om hon ska beskriva sin stil är pop-surrealism ett passande ord.

Läs mer...

sara_ell_200px.jpg
 
Veckans företagare är skådespelaren Ewa Fröling
2009-10-26

Ewa Fröling har varit skådespelare i nära 37 år. ”Ett arbete som består av en massa olika delar. Styrka, balans, uthållighet, snabbhet, prestigelöshet, glädje, sorg. Idag är konkurrensen stenhård och yrket har inte bara ett innehåll. Jag är oändligt tacksam över att jag har fått pröva ett antal olika uppgifter”, säger Ewa. Som egen företagare är hon även coach, regissör, sångare och författare.

Läs mer...


ewa_froling_200px.jpg
 
Veckans medlems affärsidé är återbruk av saker
2009-10-25

En dag för något år sedan kom Lena Harrtell på idén att sy en väska av en gammal handduk med virkade spetsar som prydnad. Så började hennes affärsidé! Hon och sambon åker på loppis och Lena började leta gamla textilier. Förra sommaren kom hon igång på riktigt och Lenas Returhantverk tog form. Hennes väskor och annan småförvaring har blivit oerhört populära. Det ligger i tiden med återanvändning.

Läs mer...

lena_harrtell_200px.jpg
 
UpGrades Education återvinner kunskap
2009-10-20

Veckans företag UpGrades Educations mål är att återvinna den kunskap och de erfarenheter som finns hos högskolestudenter och att använda detta för att stärka elever på gymnasie- och högstadienivå.
Hos UpGrades arbetar studenter från HHS, KTH och SU med att ge elever på gymnasiet och högstadiet extraundervisning och extra motivation i studierna. Företagets vd är Anna Skarborg.
 
Läs mer...


anna_skarborg_200px.jpg
 
Veckans medlem är organisationsutvecklare
2009-10-19

Som organisationsutvecklare och coach inriktar sig Maria Gustafsson på kommunikation och utveckling i processledning, kurser och i bloggar. Genom att driva företaget MIKU kan Maria utbilda och engagera människor att nå längre, må bättre och ha roligare på vägen. ”Jag är nyfiken akademiker och entreprenör, gillar arbetsglädjen och drivet i båda”, säger Maria som även uppmuntrar till kurage.

Läs mer...

maria_gustafsson_200px.jpg
 
Turnéaktuella Miss Li svarar på Driftigs Tre snabba
2009-10-16
Linda Carlsson är mest känd som Miss Li – musikern som levererar stenhårt på scen. Nu i november väntar en Tysklandsturné för Miss Li. Hon har släppt fem album mellan åren 2006 och 2009 – det senaste med titeln Dancing all the way home.
Nu svarar Miss Li på Driftigs Tre snabba.
 
Läs mer...
missli_ram.jpg
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 49 - 56 av 205