Personprofiler
Veckans medlem har en egen smyckessmedja
2009-10-12

Eva Nedergård jobbar heltid som smyckesmed med egen smedja. I ateljén i Uppsala tillverkar hon produkter av egen design, i huvudsak silversmycken. Företaget Atelje 54 startades 2008 och är i ett uppbyggnadsskede: ”Det är en spännande period att befinna sig i, att hitta sitt formspråk, undersöka olika marknader, jobba med visioner och växa i sin roll. Glädjen och lusten är en stark drivkraft”.

Läs mer...

eva_nedergard.jpg
 
Veckans företag arrangerar bland annat Rockbjörnen
2009-10-12

Veckans företag SUBITO är en ung och kreativ event- och PR-byrå som erbjuder unika lösningar inom PR, kommunikation och event.
SUBITO genomför bland annat: B2B, B2C, Public Events och PR. De hjälper små och stora företag att nå publicitet i redaktionella utrymmen såsom tidningar, radio, TV, bloggar, webzines och sociala medier. Mia Jorpes är projektledare på SUBITO.

Läs mer...


mia_jorpes_200px.jpg
 
Veckans medlems passion: personlig utveckling
2009-10-06

”Personlig utveckling är min passion – låt den smitta av sig till dig!” Det är grundstolpen i KS Utvecklings företagsfilosofi där Kerstin Sörbom möter människor med olika behov, beteenden men framförallt med olika drömmar och förväntningar på sina liv. Individens inre kraft och möjlighet till att läka möts i hennes mottagning av närvaro och empati. Kerstin håller även föreläsningar och workshops.

Läs mer...

kerstin_sorbom_200px.jpg
 
Veckans företag vill få dig att längta till Dalarna
2009-10-05

Dalarnas kulturarv inspirerar formgivaren Mia Svalänge på Lycka Form i Leksand till att skapa produkter av egen design. En exklusiv yllefilt och en brevlåda, med mönster från Leksandsdräkten, följs snart av fler produkter. Mia vill väcka gamla mönsterminnen till liv, lyfta fram tidigare generationers kreativitet och samtidigt skapa en hemlängtan till Dalarna – även för dem som aldrig varit där.

Läs mer...


mia_svalange.jpg
 
Veckans medlem jobbar med sajten Omvård.se
2009-09-29

Civilingenjören Kerstin Beckman är kommunikationsansvarig för OmVård.se, en webbplats där du som patient kan hitta lättillgänglig information om vårdgivares kvalitet och resultat. Kerstin är ansvarig för sidans redaktionella delar och blogg. ”Jag vill alla ska kunna förstå hur viktig kvaliteten i vården är och ha en plats att diskutera vårdfrågor”, säger Kerstin.

Läs mer...

kerstin_beckman.jpg
 
Veckans företag hjälper andra företag – med folk
2009-09-28

Hinner ekonomiansvarig inte sköta sitt jobb för att det ringer för mycket i växeln? Har löneadministratören sagt upp sig? Är receptionisten hemma och vabbar idag igen?
Svarar du JA på någon av frågorna så kan du kontakta serveOffice. De är ett bemanningsföretag som erbjuder personaluthyrning och rekrytering inom kontor, ekonomi och administration. Cissi Silvstam är en av företagets konsultchefer.

Läs mer...


cissi_silvstam_200px.jpg
 
Anna Mannheimer svarar på Driftigs Tre snabba
2009-09-25
I våras var Anna Mannheimer konferenciär när Beautiful Business Award delades ut.
Anna ses både i tv, hörs i radio och hon skriver också. I höstas började hon sända Mannheimer & Tengby i P4 tillsammans med Tomas Tengby. Paret började sända radio redan på tidiga 1990-talet, då i Morgonpasset i P3.
 
Läs mer...
anna_mannheimer_ram.jpg
 
Veckans företag är som en godispåse
2009-09-22

Veckans företag och webbshopen kidsroom.se beskriver sig så här: ”Som en godispåse med en massa läckra färger och former där du kan lägga till ditt eget foto eller din text – och du får en helt personlig och unik tavla. Här hittar du ingen sparbössa i tenn till dopet – däremot färgrik, personlig och levande design”. Karin Söderqvist driver sajten.

Läs mer...


karin_soderqvist.jpg
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 57 - 64 av 205