Är du en typisk Driftig-medlem? PDF Utskrift E-post
2015-01-13

Har du startat en enskild firma? Hann du inte ta semester i somras men prioriterar ändå alltid din familj? Gillar du Driftigs inspirationsinlägg på Facebook? Stressar du lite för mycket och drömmer om att skriva en bok? Då kanske du är en typisk Driftig-medlem!

massan_starta_eget.jpg

Den typiska Driftig-medlemmen är en kvinna med stor drivkraft för jobbet. Hon startade sin enskilda firma för att hon hade en riktigt bra affärsidé. Hon uppskattar friheten att kunna bestämma och ”göra som hon vill” väldigt mycket, men hon tycker det är lite svårt att delegera.

I Driftigs forum hjälper hon gärna till om det är någon som ber om feedback. Hon håller även utkik efter inlägg som varnar för oseriösa företag och säljare. 

Hon lägger ca 1-2 timmar om dagen på sociala medier. Hon har startat en facebooksida för sitt företag och när det gäller just sociala medier så har hon ingen konkret plan för hur hon använder det, men tycker att det skulle vara bra att ha en.

När Driftig i sociala medier (Facebook, Twitter och Instagram) delar med sig av inlägg med peppande citat och ordspråk som uppmuntrar så är hon inte sen med att gilla. Hon läser böcker som utvecklar henne och är därför gärna med i de Facebooktävlingar där Driftig lottar ut böcker. På tal om böcker så drömmer hon om att skriva en egen bok. Hon såg till att besöka i alla fall en mässa under 2014.

 

webbredaktörElise Ekelöf | Webbredaktör på Driftig.nu
Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

 I somras hade hon ingen semester och såg därför till att spendera sommaren i Sverige med nära och kära.

Hon råder andra kvinnor att våga starta eget och följa sin dröm – ta risken och våga kör! 

Det sämsta med eget företag tycker hon är skatter och regler, hon gillar att läsa marknadsföringsartiklar på Driftg.nu. Om det var något hon kunde slippa göra i sitt företag så är det ekonomin.

Hon har lovat sig själv att stressa mindre, och hon listar upp allt hon ska göra för att hålla bra koll. Familjen kommer före karriär.

 

 

>> Svara på veckans fråga och var med och påverka 2015 års typiska Driftig-medlem!

>> Du har väl hittat oss på Facebook?

>> Besök Driftigs forum och utbyt tankar och idéer med andra företagare 


Senast uppdaterad ( 2015-01-13 )