Starta Eget
Prioritera rätt när du startar företag
2016-10-18

Att driva företag är inte alltid det lättaste. Det är många saker att tänka på och vad är det egentligen du ska prioritera? Lena Törner har skrivit boken Våga vilja företag. Där ger hon tips inom många olika områden och lyfter även fram att det är tufft att driva företag. Här har vi valt ut några av de tips som finns med i boken.

Prioritera rätt
Läs mer...
 
Skaka liv i din affärsidé – så du når målet
2016-10-18

Minns du vad du vill uppnå med att driva företag? Det är viktigt att ibland skaka liv i din egentliga affärsidé och ge dig själv chansen att ägna tid åt det som du och företaget faktiskt är bäst på. Spana in en enkel mall i fyra steg – för att plocka fram gnistan i dig och för att ditt företag ska nå målen.
maltavla.jpg
Läs mer...
 
Gör verklighet av dina drömmar – 10 tips på vägen
2016-05-02

När du ska starta företag behöver du alla tips du kan få. Ulla-Lisa Thordén har drivit företag i snart 20 år. Hon är en av Sveriges främsta föreläsare inom föresäljning, har skrivit ett flertal böcker och coachar andra som vill eller har startat företag. Här kommer hennes 10 främsta tips på saker du ska tänka på när du ska starta eget företag.

Starta eget-tips
Läs mer...
 
Fyra tips till dig som står i startgroparna
2016-05-01

Hur startar man ett företag? Vad innebär F-skatt och hur får jag det? Vad är en momsdeklaration? För dig som har erfarenhet av företagande är detta inget nytt men för dig som står i startgroparna att starta eget kan det kännas som ett stort hinder som kan få även den bäste att tappa motivationen. För att inte tappa lusten och entusiasmen finns det saker du bör tänka på. Här får du 4 tips från Driftigs skribent, Karin Högborg.

Starta företag
Läs mer...
 
Tips och erfarenheter från företagare
2016-03-08

Det är mycket en egenföretagare ska ha koll på. Att då kunna lära sig av andras erfarenheter och ta till sig deras bästa tips kan därför underlätta en hel del. Varje vecka presenterar Driftig.nu “Veckans Företag” på sajten. Där får företagarna ge sina tre bästa erfarenheter/tips. Här får du en sammanställning av alla tips vi fått under året, det vill säga en grym lista med grymma tips!

vftg_tips.jpg
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 Nästa > Sista >>

Resultat 1 - 9 av 52