Starta Eget
3 anledningar till varför du skall skriva en affärsplan
2013-04-29

Många anser att det är viktigt att skriva ner en affärsplan i samband med att du ska ska starta företag. Varför? Gör du den rätt kommer den att vara till hjälp under många år. Affärsplanen är en plan som beskriver företagets övergripande mål och strategier. Den är helt enkelt en plan som ska kunna svara på vad du har för mål med ditt företag och hur du ska nå dem.

Affärsplan
Läs mer...
 
Så gör du affärsidé av din passion
2012-10-12

Hur många gånger har du inte funderat över hur du i någon mån skulle kunna leva på ditt intresse? Att skapa någon form av business av sitt intresse är något som många drömmer om, och det behöver inte betyda att det ska ske på heltid eller på bekostnad av något annat! Här är fem steg som tar din passion och ditt intresse närmare en lönsam affärsidé.

Business av din passion
Läs mer...
 
Så fungerar Starta eget-bidrag
2012-05-02

När det gäller Starta eget-bidrag finns det en del frågetecken att reda ut. Vem är det som får söka? Hur söker jag? Vad får jag och vad behöver jag göra? Och framför allt, vad är det egentligen? Här svarar vi, med hjälp av Företagande.se, på de vanligaste frågorna kring Starta eget-bidrag.

Starta eget-bidrag
Läs mer...
 
Så hittar du riskkapital
2012-04-30

Problem med finansiering kan många gånger hindra entreprenörer och företagare att komma igång med sin affärsidé eller växa som verksamhet. Riskkapital kan då bli en möjlighet.
- Tänk på riskkapital som ett äktenskap. Försäkra dig om att du och personerna bakom finansieringen passar ihop, säger Marie Reinius, vd på Svenska Riskkapitalföreningen.

Hitta riskkapital
Läs mer...
 
Fem tips till en starkare business
2011-10-11

Du har en grym affärsidé på gång och har bestämt dig för att starta eget. Men vad är det som kan vara bra att tänka på innan du kör igång? Här får du fem tips kring hur du skapar dig en starkare business. Tipsen kommer från Driftigs skribent Anna-Karin Dahlin som är ansvarig för Speed Incubator och dagligen träffar nyföretagare med vassa idéer.

Stark affärsidé
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 Nästa > Sista >>

Resultat 10 - 18 av 52