Starta Eget
Välj rätt företagsnamn
2011-05-02

Att välja rätt namn på sitt företag, sina produkter eller sin domän är viktigare än man kanske tror. Namnet är företagets varumärke och det är viktigt att man väljer ett företagsnamn som är lätt att komma ihåg, är sökvänligt, men som också sticker ut. Viktigt är också att inte begränsa sig för mycket när man väljer namn, förhoppningsvis kanske företaget expandera i framtiden och då krävs det att namnet fortfarande håller.

Att välja företagsnamn
Läs mer...
 
6 tips innan du träffar investeraren
2011-02-14

Drömmer du om att förverkliga en idé men saknar pengar för att genomföra eller utveckla den? Då kanske du skulle behöva ta in en investerare. Men vad är det de vill veta och hur förbereder du dig inför mötet? Här ger Driftig.nu dig tips på vad det är du ska tänka på innan du träffar en potentiell investerare.

6 tips innan du träffar investeraren
Läs mer...
 
5 tips för dig med en uppfinning i tankarna
2010-10-25

Har du en uppfinning som du vill få ut på marknaden? När du ska lansera en innovativ lösning krävs ofta mer kunskap än för andra affärsidéer. Ordförande i Göteborgs Uppfinnareförening, Lena Nyström, kommer här att ge 5 tips på vad det är du ska tänka på.

ide_manager.jpg
Läs mer...
 
Så går du tillväga med din uppfinning
2010-08-04
Du har kommit på en idé till en uppfinning. Men hur går du tillväga sen? Kanske har du hittat lösningen på ett vardagsproblem eller så har du uppfinningen som kommer skaka om världen som flygplanet gjorde? Oavsett vad så visar Driftig dig hur du går från idé till verklighet. uppfinning_200x120.jpg
Läs mer...
 
Över 1000 affärsidéer som du kan förverkliga
2010-04-26

Idépedia är en öppen idébank på nätet som baseras på crowd sourcing. Ett slags Wikipedia för idéer där den som vill kan skriva in en idé, utveckla någon annans idé eller ta en idé från idébanken och genomföra den i form av en produkt, tjänst, företag, projekt, förening, kampanj eller annat. Idag finns det över 1 000 idéer på Idépedia som bara väntar på att bli förverkligade. Driftig.nu har träffat grundaren Navid Modiri.

 

navidmodiri.jpg
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 Nästa > Sista >>

Resultat 19 - 27 av 52