Starta Eget
Starta eget och gräv där du står
2009-10-23

Även om du bor i ett storslaget och spektakulärt landskap är det lätt att bli hemmablind. Det är kanske först när besökare kommer och hälsar på som du påminns om din egen omgivning? Gör vår hemmablindhet att vi missar lönsamma företagsidéer?
ridijorm.jpg
Läs mer...
 
Tips om du vill starta företag på landsbygden
2009-09-22

Är du sugen på att starta företag på landsbygden? Då tipsar Jordbruksverket om vilka vägar du kan gå – för att lyckas på bästa sätt.
Det gäller att vara mångsidig, kunna samarbeta, välja bort nej-sägare och kontakta rätt hjälpande företag och/eller organisationer. Bland annat.
vagar.jpg
Läs mer...
 
Tips: Nu är det Nyföretagarveckan
2009-04-20

För fjärde året i rad arrangerar NyföretagarCentrum med samarbetspartners Nyföretagarveckan.
Syftet denna vecka är att sprida nyföretagaranda i hela Sverige. Och att alla som är pepp på att starta eget ska få rätt information, bli inspirerade och lära sig mer.

nyforetagarveckan.jpg
Läs mer...
 
Börja företagsblogga – så når du möjliga kunder
2009-03-09
Som företagare kan du vinna mycket på att starta en företagsblogg. Du når många potentiella kunder som du kan skapa långsiktiga relationer med. I blogginlägg informerar du dina besökare om ditt område och kan skapa förtroende för din produkt eller dina tjänster. Sedan gör det inget att sökmotorerna också gillar bloggar. Listan med fördelar kan alltså göras lång. Men hur välja bloggverktyg?

blogg_update2.jpg
Läs mer...
 
Tips på stipendier du kan söka
2009-02-17
Behöver du klirr i kassan? Stipendium är ju högaktuellt i nu när Driftig är med och delar ut pengar och pris till Årets Företagerska, Årets Tjänsteutvecklare och Årets Uppstickare i Beautiful Business Award. Spana in om du kan söka något av de stipendium som Driftig.nu har plockat fram och tipsa om dina egna favoriter.
pengar2_ram.jpg
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 Nästa > Sista >>

Resultat 28 - 36 av 52