HR4YOU PDF Utskrift E-post
2013-06-10
 

HR4YOU drivs av Johanna Palmqvist och är en webbportal som ska stödja framförallt små företag i personalarbetet. Ett abonnemang på HR4YOU ger tillgång till de viktigaste mallarna, dokumenten och checklistorna för HR-arbetet samt arbetsrättssupport. HR4YOU vill skapa förutsättningar för ett kvalitativt personalarbete i små företag och därför är tjänsten både enkel och billig.

v24_vf_johnna_palmqvist.jpg
 

Berätta kort om företaget/er bakgrund.
– Iden till företaget är att vi vill kunna erbjuda en enkel form av HR-stöd så att även små företag som inte har HR-kompetens ska kunna jobba aktivt med personalarbetet.

Vad gör företaget unikt?
– Enkelheten, användarvänligheten och det billiga priset. För att inte tröskeln ska vara för hög för småföretagare att använda tjänsten finns möjlighet att abonnera helt utan bindningstid.

Vilka är era kunder?
– Främst mindre företag som saknar egen HR-funktion.

Vad är den största utmaningen just nu?
– Utmaningen ligger i att få till en kontakt med de små företagarna och att få dem att se värdet av att arbeta med personalfrågorna då det ofta är fullt upptagna med det operativa arbetet.  

 

 

 

 

 

 

Vilka konkreta mål har ni?
– Vi vill lyfta fram vikten av att även små företag arbetar med personalfrågorna och söker just nu samarbetspartners som har kontaktytor mot mindre bolag. Vi ser att små bolag är väldigt uppvaktade och tror att med partners som småföretagarna har förtroende för kan vi nå vår målgrupp.

Hur ser framtiden ut?
– Vi är ett nystartat bolag och med hjälp av vår tjänst hoppas vi att människor i små organisationer ska få ännu bättre förutsättningar att göra ett bra jobb och må bra och därigenom kunna bidra till lönsammare företag.

Era bästa erfarenheter/tips.
– Ge så får du! Samarbete och samverkan bygger på att båda parter bidrar.

– Goda relationer kan ta dig dit du vill! Ha alltid ett gott bemötande oavsett vem du möter, du vet aldrig var du träffar personen nästa gång.

– Ta en paus ibland! Genom att prioritera din återhämtning blir du mer effektiv och kan prestera bättre och även må bättre.

 

 

>> HR4YOU


 

 

 
Senast uppdaterad ( 2013-06-10 )