Hammar Motivational Communication Inc PDF Utskrift E-post
2011-02-14

Malin Hammar har snabbt etablerat sig som en efterfrågad föreläsare genom sin stora drivkraft och härliga talarstil. Hon föreläser bland annat om hur du blir bättre på att sälja dig själv och din produkt och hur man säljer i andra länder. Malin är en av Sveriges första CUFF-föreläsare (Certifieringsutbildning för Föreläsare), tränad av Lasse Gustavson, Henrik Mattson och Zarah Öberg. 

Hammar Motivational Communication Inc

Berätta kort om företaget/er bakgrund
– HMCI, Hammar Motivational Communication Inc, startade 2010. Företaget säljer mig som motiverande föreläsare och inspiratör. Hemsidan talar i detalj om min bakgrund samt de olika föreläsningarna som jag gör.

Vad gör företaget unikt?
– Det som gör mig unik som föreläsare är att jag har bott i 11 länder och talar 6 språk. Jag gör föreläsningar på svenska, engelska, franska och italienska. 30 år av mitt liv har jag spenderat utanför Sverige gränser.

Jag har lärt mig något i varje land jag har varit i, vilket har hjälpt mig att utvecklas som människa både på ett professionellt och privat plan. Jag hoppas att det jag talar om kan hjälpa vem som helst oavsett var han eller hon befinner sig i livet.

Vilka är era kunder?
– Det är mycket brett. Det är allting från företag som vill bli tränade i försäljning eller bli motiverade, till ungdomar i skolåldern till föreningar som vill höra någonting annorlunda. Jag tycker bara det är roligt att inspirera så många jag kan, så att de vågar ta steget ut. Mitt synsätt är ju så helt annorlunda, så jag hjälper människor att tänka "utanför boxen". Det finns alltid andra sätt att se på saker än vad man är van vid.

Vad är den största utmaningen just nu?
– Det är att jag är helt okänd i Sverige efter att ha bott utomlands i 30 år. Det tar tid att bygga upp sitt namn och få artiklar i pressen och bli antagen av de olika talarförmedlingarna. Men min hemsida har hjälpt väldigt mycket och på väldigt kort tid har jag haft många besökare.

Vilka konkreta mål har ni?
– Jag blev föreläsare på grund av att jag fick tre hjärtinfarkter och nästan förlorade livet. Alltså var jag tvungen att ändra på allting i mitt liv. Därför är mina mål inte som jag brukade tänka, maximum. Mina mål nu är att få två max tre föreläsningar i veckan, inte mer. Min hälsa går först helt enkelt. Stress får över huvud taget inte finnas i mitt liv.

Hur ser framtiden ut?
– Jag kommer att njuta av livet på ett annat sätt än vad jag har gjort tidigare. Jag har fått en andra chans, och det är en gåva. Om jag kan få föreläsa två gånger i veckan är jag bara tacksam för det. Jag kommer att fortsätta att gå fyra promenader om dagen med min älskade golden retriver och bara ta hand om mig själv så gott jag kan.

Jag är så otroligt nöjd och tacksam för det jag har, och för att få bo i ett så fint land som Sverige. Jag har gjort och sett så mycket över hela världen så jag är bara 100% nöjd med mitt liv nu. Jag känner mig väldigt rik tack vare alla mina upplevelser och de människor jag har träffat och kommer att träffa i mitt arbete som föreläsare.

Era tre bästa erfarenheter/tips?
– Mina tre bästa tips som föreläsare är att visa ödmjukhet, värme och tacksamhet. En god portion humor är inte dåligt heller. Det blir lättare för publiken ju roligare du är. Självironi är viktigt och att inte ta sig själv på för mycket allvar.

>> Hammar Motivational Communication Inc

HMCI

 


 

 

 

 

Senast uppdaterad ( 2011-02-15 )