Veckans företag
Hyperborea AB
2017-01-12

Hyperborea AB erbjuder tjänster inom marknadsföring, copywriting och content. De har specialistkompetens inom estetik och medicin samt HR och ledarskap. De tar också interimsuppdrag såsom webbredaktör, produktchef och marknadschef. De ger även ut böcker. En av grundarna är Driftigs medlem Malena Lagerhorn.

Malena Lagerhorn Hyperborea
Läs mer...
 
Turismnytt
2016-11-16

Sommaren 2014 var händelserik, i alla fall för grundaren till Turismnytt.se. Efter en felbehandling av en läkare stod det klart att Maria Lindqvist fått en stroke och tretton blodproppar i lungorna. Under månader av rehabilitering så hade hon tid att fundera – och det var då som idén till e-tidningen Turismnytt.se togs från just en idé till verklighet.

Turismnytt Maria Lindqvist
Läs mer...
 
Friskoteket
2016-10-21

Hälsoinspiratören Tina Persson älskar att snurra fart på folks tankar. Det gör hon genom sina föreläsningar, men också genom olika texter som krönikor och hennes egna böcker "Tinas Tankar". Tina vände sitt liv när hon skulle fylla 30 då tankarna gick ”Vad var meningen med mitt sketna liv egentligen?” Idag älskar hon livet och det märks och syns tydligt när hon föreläser och skriver sina texter.

Tina Persson Friskoteket
Läs mer...
 
Vintrafors Design
2016-09-09

Katarina Vintrafors är barnboksillustratören som tagit illustrerande till nya marker och klivit ut ur ramarna. Hon arbetar gärna normbrytande, och mångfald och respekt är ledord i hennes skapande. Idag arbetar hon med allt från vykortsmålningar, barn- och ungdomsböcker och porträttbeställningar till logotypdesign och grafisk formgivning. Dessutom har hon utvecklat sitt företagande till kreativa kurser online för att inspirera andra, en egen klädkollektion, mobilskal och en artshop.

Katarina Dahlquist Illustratör
Läs mer...
 
VennerBO
2016-08-11

VennerBO ligger 3 km norr om Sigtuna. Här hyr Jacqueline Graf Ottestig och hennes man ut Rum och Stugor, har en liten gårdsbutik och sommarcafé. VennerBO ligger i en typisk Svensk miljö med röda hus och vita knutar från 1750-talet och framåt. Här kan ni träffa djur och vara i en lantlig och lugn miljö.

VennerBO Jacquelin
Läs mer...
 
Optimal Ehandel
2016-06-01

Optimal Ehandel jobbar med att analysera e-handelsbutiker med fokus på kundupplevelsen. Genom objektiv och konstruktiv information kan e-handlare vässa sin konkurrenskraft, öka sin försäljning och bli bättre på att bygga relationer med sina kunder. Marie och Käthe som driver Optimal Ehandel följer noga allt som händer i branschen och ger värdefulla tips och konkreta förslag till förbättring.

optimail Ehandel
Läs mer...
 
Qvist Jewellery
2016-04-19

När Pernilla Qvist var liten hittade hon något på ett smutsigt verkstadsgolv. Det var en svetsrest, en klick smält stål som låg där skimrandes i ett spektrum av färger. Det var det vackraste hon någonsin sett. Utan att veta om det kom just den svetsresten, 20 år senare, att bli startskottet för hennes företag. Idag tillverkar hon vackra smycken i Skimrande Silver, Gyllene Mässing och Mörkt Oxiderat Silver.

Qvist Jewellery Pernia Qvist
Läs mer...
 
Luftmaskan
2016-04-01

Luftmaskan.se är ett Täby-baserat företag som erbjuder garn till stickning/virkning med relevanta tillbehör. Webshopen såg ljuset i mars 2015. Hos Luftmaskan hittar man produkter från Jamieson & Smith, Jamieson's of Shetland, Kampes, Blacker yarns, Sandnes m.m. De arbetar ständigt med att utveckla sitt sortiment med målinriktningen att bli ledande i Sverige inom brittisk ull. Nu erbjuder de dessutom Driftigs medlemmar 20 % rabatt i sin webbutik!

Celeste Ganga Stickning virkning
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 1 - 8 av 353