Veckans medlem
2013-08-19

Anneli Egetsam

Anneli Egestams passion är att hjälpa företag bygga starka kundrelationer. Hon arrangerar attraktiva mötesplatser, t ex Göteborgsminglet och Entreprenörs- & Ledarskapsdagen för kvinnor, två event som båda fyller 10 i höst. Anneli håller även Mingelskola och pratar om vikten att nätverka, inte minst för kvinnor. -Sociala medier i all ära, men du kan inte skaka hand via mail, säger Anneli och ler.

Läs mer...

Anneli Egestam
 
2013-08-12

Camilla Rova

Camilla Rova jobbar med utbildning, föreläsning och coachning inom hälsa, personlig utveckling och hälsofrämjande ledarskap/medarbetarskap på arbetsplatser. Med erfarenhet och kunskap varvat med inspiration, glädje och gemenskap vägleder och coachar hon fram det ena steget efter det andra i riktning att skapa insikter, balans, välmående och personlig utveckling för både kropp och knopp. Här kan du få tips och råd via Camillas blogg.

Läs mer...

Camilla Rova
 
2013-06-24

Monica Thörnqvist och Margita Derolf

BY NOVEMBER's historia startade en kall vinterdag 1989 i Riksgränsen när Margita och Monica började skapa ihop. De är novemberbarn, från norr, uppväxta med jeans och designar kläder som de själva vill ha dem, enkla med attityd, välklätt och bekvämt. Storsäljaren är kjolen sydd av jeans som någon älskat och slitaget gett rätt patina, blandat med tyg som ger en mix av fjällens enkelhet och storstadens myller.

Läs mer...

ByNovember
 
2013-06-17

Linnéa Pettersson

Linnéa är fotograf och smyckesdesigner och driver märket Anna Linnéa. I de unika smyckena möter bildkonst smyckesdesign. Med fotografi som verktyg skapar hon smycken med känslan av en svunnen tid. Inspirationen kommer från såväl franskt 1800-tal som från samtida smyckestrender, med en härlig vintagekänsla. Sedan starten har de sålts på några av de större museerna samt i designbutiker i Sverige. (Foto: Lena Svanold)

Läs mer...

Linnea Pettersson
 
2013-06-02

Linda Höglund

Medan Linda sadlade om från undersköterska till turismgeograf kom hon i kontakt med medium och healers och kände plötsligt att hon började hitta hem. Efter kurs i healing startade hon sitt företag 2006 där hon bland annat ger healingbehandling och en workshop där kunden får känna på sin egen och andras aura. Linda målar även tavlor, oftast intuitiva bilder, och några av bilderna har blivit omtyckta vykort med budskap

Läs mer...

Linda Höglund
 
2013-05-27

Lotta Iacobi

Lotta Iacobi och Victor Sa-Pereira driver och äger företaget Hands and Passion. Via sin webbutik Keramikportalen.se importerar och säljer de handgjord och handmålad keramik från Portugal, Polen, Sverige, Italien, Grekland och Nederländerna. Deras vision är att vara en portal där alla, både privatpersoner och företag, enkelt kan hitta och handla vacker handmålad keramik till rimliga priser.

Läs mer...

Keramikportalen
 
2013-05-20

Elisabeth Svensson

Vill du baka ditt eget bröd men tycker att det är arbetsamt och tidsödande? Elisabeth Svensson och hennes make säljer ett enkelt sätt att baka bröd med hjälp av ekologiska brödmixer och brödformar. Du behöver inte knåda degen eller ens ta upp den på bakbordet. Du bara blandar brödmixen med vatten, jäser degen över natten, lägger den i form, jäser den igen och gräddar den. Svårare än så är det inte.

Läs mer...

Elisabeth Svensson
 
2013-05-13

Birgitta Möller

Birgitta Möller driver Cvhjälpen.nu som hjälper privatpersoner och företag genom att skapa proffsiga CVn, vassa personliga brev och LinkedIn-profiler som sticker ut. Hon skapar även bättre affärsnytta för konsulter genom att optimera deras profiler. Birgitta föreläser och utbildar i hur man använder LinkedIn på bästa sätt. Dessutom språkgranskar hon texter, på svenska och engelska samt är en fena på instruktioner och liknande saker.

Läs mer...

Birgitta Möller
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 1 - 8 av 272