Balans
4 tips: Så skapar du flow och får mer gjort
2016-12-06
Visst är det härligt när allt bara flyter på. Du känner att du kan klara allt och de mål du har satt upp känns mer nåbara än någonsin. När du upplever flow upplever du att det är du själv som har kontrollen. Flow kan skapas av en slump men varför chansa när vi själva kan skapa optimala upplevelser genom mental träning. Här får du fyra enkla tips kring hur du skapar ett bra flow.
skriver_manniskor.jpg
Läs mer...
 
Öka din produktivitet - spendera mindre tid på jobbet
2016-12-04

När man startar eget och kämpar med att bygga upp ett lönsamt företag, är din tid det mest värdefulla du har – och din inkomst är ett direkt resultat av hur du väljer att spendera din tid. I den här artikeln kommer ViviAnn Labba dela med sig av en övning som är både spännande och effektfull när det kommer till att öka din effektivitet och produktivitet.  

Öka din produktivitet
Läs mer...
 
Så får du en rivstart efter semestern
2016-08-09
Att komma tillbaka till arbetet efter semestern kan ibland kännas svårt. Vi är redo för nya tag men samtidigt har vi kvar våra sommarkänslor. En bra idé är att göra första veckan till en omställningsvecka. Stretcha hjärnan genom att mjukstarta med lättare arbetsuppgifter, och bygg på efter hand. Se veckan både som en uppvärmning inför höstens tuffare tempo, och en chans att skapa nya positiva vanor. Bra start inför hösten
Läs mer...
 
Bästa tipsen för en skön semester
2016-06-21
Vissa tycker om att planera semestern i detalj och andra att få ta dagen som den kommer. Vissa åker utomlands på surfsemester och vissa föredrar att stanna och uppleva Sverige. Hur du än väljer att göra på din semester är självklart upp till dig. Här kommer fem tips som ökar chanserna att skapa den semester du önskar. få en skön semester
Läs mer...
 
Bli effektivare gå ner till 4 timmars arbetsvecka
2016-06-07

Vore det inte underbart att bara behöva jobba 4 timmar i veckan? Med bibehållen lönsamhet och produktivitet. Det är ingen omöjlighet hävdar Timothy Ferriss författare till boken ”4 timmars arbetsvecka”. Genom några enkla regler kan även du dra ner på arbetstiden och få tid över till annat du vill göra.

Effektivitet på jobbet
Läs mer...
 
Att våga tänka vardagslyx
2016-04-05

Vardagslyx, är inte det ett fantastiskt skönt begrepp? Men vad innebär det för dig? Eller tycker du att det bara är för andra? Eller är det kanske något du ska unna dig SEN, efter barnen växt upp, när du får mer tid eller när du blir gammal. Här får du lite tips på hur du ska tänka för att våga unna dig vardagslyx.

Vardagslyx
Läs mer...
 
Även driftiga entreprenörer behöver säga nej ibland
2016-04-05
Många företagare älskar sitt jobb otroligt mycket. På gott och ont, för visst kan man bränna ljuset i båda ändar även om man tycker det är jätteroligt att driva sitt företag. Ibland är det bra att vi stannar upp och funderar över vem vi är och vad vi vill. Det är viktigt att man har balans i sitt liv om man i längden ska orka hålla det tempot som många entreprenörer gör.
Våga säga nej
Läs mer...
 
Lyssna på din magkänsla - fatta beslut därefter
2016-03-01
Många, faktiskt på tok för många lyssnar inte på sin magkänsla alls. De har den, de känner på den - men tar inte in att de har allt att vinna på att faktiskt också lyssna på den och följa den. Om du tänker tillbaka i ditt eget liv, har du haft några situationer där du haft en stark känsla i magen samtidigt som ditt förnuft har sagt en annan sak - vilken av de två har du lyssnat på? Lita på magkänslan
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 9 - 16 av 151