Balans
Tänk nytt, få nytt - ändra ditt tankefokus
2013-01-14
För många löper livet bara på. De tänker att de borde ta itu med saker som de inte är nöjda med, som inte fungerar, som inte ger dem det de vill ha, eller gör dem till den de vill vara. Men själva startskottet för aktiv handling fyras inte av, utan stannar oftast som en hopp- och handlingslös tanke som aldrig eller sällan följs av ett åtgärdande. Känner du igen dig? Vill du ha nya resultat? Här får du tipsen! Tänk nytt
Läs mer...
 
Detta ger mer energi i julstöket
2012-12-05
Under julen bjuds det på godis och pepparkakor, julbord, glöggfester och chokladaskar – och dessutom ”har vi inte tid” att motionera. Vill du undvika att gå upp i vikt och slippa känna dig orkeslös under december behöver du en strategi – en konkret målsättning för din träning, och kanske ett beslut att inte tacka ja till alla godsakerna. Här ger Driftigs skribent inom hälsa dig tipsen på hur du gör.  Kanel
Läs mer...
 
5 tips till ett balanserat liv
2012-09-26
Livet är ett ”gör det själv”-projekt, ett ständigt pågående projekt där du är författare, skådespelare och regissör. För att nå positiva resultat både på arbetet och privat är det viktigt att du dagligen prioriterar och väljer de uppgifter som för dig mot dina mål. Skapa din egen skräddarsydda manual med livsinstruktioner som passar just dig, och din familj för att kunna fungera och må ännu bättre. Här kommer 5 tips på hur du kan nå det du vill i livet.
livsprojekt
Läs mer...
 
Så hittar du kraft under hösten
2012-09-24
Säsongens sista svenska jordgubbe är uppäten och färskpotatisens tid är sedan länge förbi. Skolan har startat och snart är vi tillbaka i ekorrhjulet igen. Sörj inte över att sommaren är över – låt hösten bli en tid då du tar hand om dig själv på bästa sätt, så har du mer motståndskraft i perioder av stress och förkylningar. Och får mer gjort.
hösten ger energi
Läs mer...
 
Så slipper du stressen i sommar
2012-07-03
Äntligen är sommaren här, men också höga förväntningar och stressen inför perfekt väder, resmål och upplevelser. Släpp alla orealistiska krav både på dig själv och på din omgivning. Packa istället ned stressen, och negativa antaganden i en gammal resväska, och släng den på soptippen. Här får du 4 tips från Marianne Pettersson, Driftig.nu:s skribent inom personlig utveckling, om hur du stressar mindre i sommar. slipp sommarstressen
Läs mer...
 
5 tips - få gröna siffror på ”Må bra kontot”
2012-02-15
När utgifterna är större än insättningarna blir belastningen på kroppens fysiska och mentala system ibland oroväckande stora. Genom att investera i ett ”Må bra konto” som garanterat ger bra avkastning år efter år kan du istället skapa din perfekta balans. Det gör du genom att noggrant inventera din verklighet, och dina behov. Därefter kan du skapa din egen framgångssaga, företaget JAG AB.
fyll på ditt må bra konto
Läs mer...
 
Så hittar du tid för träning mellan dina möten
2012-02-10
Sunda vanor ökar kreativiteten och dina förutsättningar att göra ett bra jobb. Balans mellan kost, träning och vila gör att du håller längre. Genom att sätta och nå mål för en bättre hälsa når du högre även på jobbet. Kajsa Asp Jonson, Driftig.nu:s expert inom hälsa, ger dig här tipsen på hur du ska planera för att få en hälsosammare livsstil.
Tid för träning
Läs mer...
 
Så sätter du löften som är lättare att hålla
2012-01-10
Nytt år och nya möjligheter även om chansen finns att du redan har brutit dina nyårslöften. Var lugn, nyårslöften är en klassisk fälla som många av oss faller i. Det beror på att löftena ofta både är diffusa och inte helt genomtänkta. Använd istället januari månad till att fundera på vad du vill ska hända 2012. Därefter gör du en målstrategi för ditt arbete, för dina relationer och för din hälsa.
målsättning så gör du
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 41 - 48 av 151