Balans
Så gör du ett personligt årsbokslut
2011-12-08
Nu är det dags att göra en inventering av din personliga utveckling, och ett bokslut över året som har gått. Det handlar om att ärligt våga titta på vad som fungerade, och vad som fungerade mindre bra. Allt för att göra nästa år till ditt bästa år någonsin.
fyrverkerier
Läs mer...
 
Brutna löften skapar stress
2011-10-25
Eftersom det är roligare att säga ja än nej blir det lätt att vi tar på oss och lovar mycket, som vi sedan får slita med att genomföra. Att inte kunna leverera det du lovat innebär en stor stress för dig. Forskning har visat att det också gäller de löften du ger dig själv. Anna Jakobsson Lund är Driftigs skribent inom målsättning, här berättar hon hur löften du inte kan hålla påverkar dig.
brutna löften skapar stress
Läs mer...
 
Tips på hur du får en lugnare vardag
2011-10-24
Varför har jag svårt att stänga av jobbet, slappna av och somna om natten? Marianne Petterson från Mental Coaching berättar att mycket handlar om sömnen som i sin tur påverkar hjärnan. Läs om hur du blir av med dina oroligheter, hur du slipper gå på högvarv hela tiden, hur du ska slappna av och lära dig stänga av jobbet när du kommer hem.
en lugnare vardag
Läs mer...
 
Framgångsrecept
2011-10-18
Marianne Petterson från Mental Coaching ger dig det bästa framgångsreceptet för att nå dit du vill och drömmer om. Hon benämner att du ska tänka på alla möjligheter, inte vänta på inspiration utan att ta kontrollen, anteckna och tänk stort, var positiv vilken dag det än är. Här kommer 7 bra tips för att nå framgång.
Framgångsrecept
Läs mer...
 
Framgångsfaktorer för en bra livsstrategi
2011-09-08
Inom politiken, företagsvärlden och idrotten är det naturligt att lägga upp strategier för att nå framgång. De flesta människor gör dock sällan strategi för sin karriär eller sitt privatliv. Här kan Driftigs skribent inom personlig utveckling ge dig några framgångsfaktorer för att nå dina mål och ändra tankemönster.
Framgångsfaktorer
Läs mer...
 
Ta vara på dina sommarreflektioner
2011-08-17
Det finns en skön nyårslöftesstämning över landet så här i slutet av sommaren. På sätt och vis har ett nytt år börjat, och vi har energi, nya visioner och förhoppningen att kunna klara det mesta. Ta vara på den för att skaffa dig en ny vana som gör att effekten sitter i längre än till första höststormen. Var redo för förändring
Läs mer...
 
9 tips hur du skapar balans i ditt liv
2011-06-21
Varför stressar du? Majoriteten av oss tror att det beror på att vi inte har tillräckligt med tid men det är precis tvärtom. Vi har ingen tid för att vi stressar och när vi är stressade blir vi destruktiva och tar dåliga beslut. Det är vår reaktion som ställer till problem, inte att vi har mycket att göra. Det tar 30 minuter för kroppen att varva ned i en stressituation och fungera normalt igen.
Få balans i ditt liv
Läs mer...
 
Så hittar du nya mål under semestern
2011-06-20
Minns du reklamen för ett charterbolag där en man ligger i hängmattan med en paraplydrink och ser ett flygplan mot en blå himmel? ”Man kanske skulle bli pilot” tänker han. Sedan ser han mannen som blandat hans paraplydrink. ”Eller bartender.” Just så kan det vara på semestern. Hjärnan släpps fri att tänka det du inte vågar annars. Du kan använda den här semestern för att hitta nya mål. Sätt nya mål under semestern
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 49 - 56 av 151