Balans
Träning ger bättre resultat i företaget
2011-06-17
I idrottsvärlden är sambandet mellan kost, träning och prestation en självklarhet. Även som företagare har du stor nytta av att vårda dina resurser. Sunda vanor gör dig mer fokuserad och kreativ, mer stresstålig och en trevligare leverantör. Kort sagt: Dina vanor påverkar ditt resultat i företaget.
träning ger bättre resultat - i företaget
Läs mer...
 
Ändra din attityd så lever du längre
2011-06-15
Vår attityd är grundläggande för hur vi mår då vi dagligen ställs inför olika situationer som påverkar oss känslomässigt. Hur du ser på verkligheten och hur du tolkar det som händer är viktigare än situationen i sig. Ny forskning visar att optimisten lever ca sju år längre än pessimisten. Är det då kört för pessimisten? Absolut inte för det går att ändra på sin attityd och på sitt sätt att tänka. Här kommer sju tips om hur du gör.
Ändra din attityd
Läs mer...
 
Tips: Så strukturerar du för att nå dina mål
2011-06-08
Har du alltid uppgifter kvar att göra i slutet av dagen? Hinner du sällan göra det som är viktigt men inte akut? Driftig.nu:s skribent har pratat med David Stiernholm, som ger dig tips om hur du kan få tiden att räcka till. David är struktör och driver Stiernholm Consulting. Här svarar han på tre frågor om hur du kan arbeta mer strukturerat och systematiskt så att du får tid att arbeta med det som leder dig till dina mål. David Stiernholm struktör
Läs mer...
 
Så hinner du allt innan semestern
2011-05-26
Ofta blir de sista veckorna innan ledigheten ett enda långt race. Du arbetar så hårt för att hinna vara lediga att du inte varvar ner förrän flera veckor in på semestern. Som företagare kanske du till och med börjar minska ner på din semester för att hinna med allt. Testa något annat i år. Planera hur du ska lägga upp arbetet innan semestern så att du kan luta dig tillbaka och vara ledig när den dagen kommer. Här får du fem tips på hur du ska göra. Så hinner du allt innan semestern
Läs mer...
 
Ordning och reda gör dig effektivare
2011-04-05

För att skapa resultat och vara effektiv i ditt företag, så krävs att du har ordning och reda runt omkring dig. Driftigs skribent Vivann Labbas filosofi är att ditt skrivbord säger mer om dig som företagare än du själv tror. Att vara organiserad är nyckeln för att kunna vara effektiv. Är du effektiv får du mer gjort på kortare tid vilket leder till större resultat i ditt företag.

Bli effektivare på jobbet
Läs mer...
 
Uppnå dina mål - så gör du
2011-03-30
Har du problem med att uppnå dina mål? Här får du tre konkreta tips på hur du ska agera för att faktiskt uppleva dina mål och inte bara drömma om dem. Tipsen kommer direkt från Driftigs skribent inom målsättning, Anna Jakobsson Lund på. Hon om någon vet vad det är som gäller.
Planera dina mål
Läs mer...
 
Så vänder du negativt skvaller till positivt
2011-02-07

Att vända det negativa till något positivt är inte alltid så lätt. Men när det gäller skvaller är det faktiskt lättare än du tror. I den här artikeln kommer Jesper Caron, ordförande i Riksförbundet för coacher och föreläsare, ge dig några tips på vad du kan göra för att få bort de taskiga kommentarerna på arbetsplatsen.

Vänd negativt till positivt
Läs mer...
 
Tips: få mer gjort på mindre tid
2011-02-06
Alla får precis lika mycket tid varje dygn – visst är det rättvist? Men trots det hinner en del hur mycket som helst under dagen, medan andra knappt hinner ur sängen innan det är dags att vara där igen. Och ibland hinner vi både stryka halva att-göra-listan, få egentid, spontant hinna släcka några bränder och ändå ha tid över. Hur kommer det sig? Och hur sätter vi det i system att få mer tid över till annat?

labyrint.jpg
Läs mer...
 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Resultat 57 - 64 av 151