Senaste medlemsnyheter
post-it2.jpg
Har du koll på vad du behöver fixa innan första advent?
(2016-11-25) Skrivet av Sara Albertson
Kom ihåg att kolla att ljusen till adventsljusstakar och ljusslingor fungerar, så lyser det fint till på söndag. Och vill du driva upp en fin amaryllis till jul är det dags att köpa den nu. Detta o... (320 fler tecken)
Läs mer...
Dinva - Din virtuella assistent
(2016-11-24) Skrivet av Victoria Sturk
Nu har jag äntligen dragit i gång mitt företag - Dinva Dinva erbjuder företag hjälp med att: • Boka resor • Fakturera • Göra beställningar • Hantera arbetsjournaler • Hantera och bevaka kalend... (325 fler tecken)
Läs mer...
Vårdkatalogen på webben
(2016-11-23) Skrivet av Dan Larsson
Det finns en uppsjö av innovationer framtagna av vårdpersonalen själva i Sverige. För att underlätta sitt eget arbete. Eller för att göra det bättre för patienten. Ofta både och. För att sprida dessa ... (330 fler tecken)
Läs mer...
Vill du bygga din egen företagshemsida?
(2016-11-14) Skrivet av Sara Norberg
Då kan min e-bok vara en bra hjälp på vägen! I "Wordpress för nybörjare - skapa enkelt din egen plats på nätet" lär du dig baserna i Wordpress genom steg-för-steg instruktioner. Läs mer på: htt... (17 fler tecken)
Läs mer...
Äventyrsresa
(2016-11-03) Skrivet av Nedeljka micic
Häng med på vår äventyrsresa med rafting, kanjoning, MTB, vandring och mycket mer i Bosnien och Hercegovina.. just nu erbjuder vi 500 kr i rabatt för de som vill åka med den 10-18 juni 2017! Ange kode... (226 fler tecken)
Läs mer...


Mer...
Tomtar och julpynt
Paketera din kunskap – fri upptäckarsession
Vårdkatalogen
Vårdkatalogen
Ny butik
Söker krönikeuppdrag
Tinas Tankar gul och röd går rosa
10 november
Hjälp med välutarbetat läxhjälpnätverk samt kontorstjänster!!

Visa alla nyheter