Beautiful Business Event - evenemang för kvinnliga företagare

 

 

  

Framgångsdagen i Kalmar

Bli en vinnare genom att ta del av konkreta föreläsningar, inspirerande förebilder och nya spännande kontakter. Framgångsdagen ger dig inspiration och verktyg så att du kan möta och dra nytta av lågkonjunkturen. I fokus står tillväxt, försäljning och affärer.  

Läs mer om dagens scenprogram längre ned.

Under eftermiddagen arrangerar vi även en exklusiv workshop i säljandets konst, ledd av Ulla-Lisa Thordén, en av landets främsta säljcoacher. Ulla-Lisa drillar en utvald skara i hur man presenterar sig själv och sin produkt, hur man skapar förtroende och hur man tar betalt. Workshopen går mellan 13.30 - 17.15, med paus för att se Anna Maria Corazza Bildt. Endast 25 platser. Läs mer här  

Datum: onsdag 6 maj
Tid:
09.00 Scenprogram, 13.30 Säljworkshop
Plats: KalmarSalen, Skeppsbrog.49, Kalmar. Se karta

Pris: Biljettpris 650 kr. Lunch & fika ingår. Driftig-medlem betalar 290 kr, uppge rabattkod Driftig vid eventanmälan. Det är gratis att bli medlem. Bli medlem här

Säljworkshop 990 kr inklusive scenprogram (ord.pris 3 000 kr). Endast 25 platser.

Priserna är exklusive moms och faktureras i förskott. Glöm inte att uppge ev. rabattkod.

  
>> ANMÄL DIG TILL EVENTET HÄR
 

PROGRAMMET
09.00
Registrering och utställning öppnar

09.30 Hur vänder vi krisen till en möjlighet? Föreläsning med etnologen och trendanalytikern Ida Hult.

10.30 Seminarium, tre parallella:

- Gasa när andra bromsar
  Företagarna
  Läs mer här

- Livligt på landet: om företagande på landsbygden 
  Jordbruksverket
 
Läs mer här

- Money, money, money!
  Tillväxtverket, Almi 
  Läs mer här

11.30 Tillväxt på den lokala marknaden. Talkshow med lokala entreprenörer. 

12.15 Lunch

13.00 Sälj dig själv och ta betalt. Säljcoachen Ulla-Lisa Thordén ger sina bästa säljtips.

13.30 Seminarium, två parallella. Samt expertpanel på stora scenen. 

- Köpa Företag
  Almi

14.30 Intervju med Anna Maria Corazza Bildt. Om den egna framgången och hur hon lyckas kombinera sina olika uppdrag - politiska och ekonomiska. 

15.15 Summering av dagen

 
Känner du någon som du tror vill gå på Framgångsdagen?
Tipsa 3 personer och var med i utlottningen av presentkort på härliga produkter från Yvonne Ryding. Vinner du så vinner även de 3 som du har tipsat. Och tvärtom! 

Tipsa här

 

Kvinnliga företagare och beslutsfattare

  
Anna Maria Corazza BildtAnna Maria Corazza Bildt är vår speciella gäst i Kalmar. Som hustru till utrikesministern är hon "exellenca" och skulle kunna ägna sina dagar åt representation och stiliga middagar. Men Anna Maria har en framgångsrik egen karriär. Hon har en gedigen akademisk bakgrund och lång erfarenhet från olika FN-uppdrag, bland annat i Sarajevo under kriget på Balkan. Nu kandiderar hon för moderaterna i valet till EU-parlamentet i juni i år. Samtidigt brinner hon för matkulturen i sitt gamla hemland Italien och driver företaget Italiantradition.com där man kan beställa italienska delikatesser. Vad är det som driver Anna Maria som entreprenör? Hur kan man kombinera alla hennes olika uppdrag - politiska och ekonomiska?

                    

Katarina HultlingKatarina Hultling är dagens moderator. Hon är en mångsidig programledare med erfarenhet från radio och TV. Många känner igen henne från SVT-sporten. Katarina samtalar med våra gäster utifrån sina egna erfarenheter som företagare. 

Ida HultIda Hult är etnologen som ställer samhällstrender och beteendemönster i ett helt nytt ljus genom unikt tillämpade etnografiska undersökningar. På framgångsdagen berättar hon om hur vi hittar möjligheter i lågkonjunktur. 

Säljcoach Ulla-Lisa Thordén Ulla-Lisa Thordén är en Sveriges främsta säljcoacher. Hon är bla författare till boken "Sälj dig själv och ta betalt" som har blivit utsedd till årets säljbok. Ulla-Lisa har tagit fram en exklusiv workshop som du inte får missa! Läs mer här.   


Grundarna av Driftig.nu och Beautiful BusinessSofia Bergenstjerna och Frida Haavisto är grundare av Beautiful Business och nätverket Driftig.nu. De är två av Sveriges främsta inspiratörer och ansikten utåt för målgruppen kvinnor som driver företag. Hör dem berätta om framgångskonceptet. 


Vid frågor kontakta:
Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den
031-780 32 15 

Medarrangör

foretagarna_payoff_2.gif

Huvudpartners

Jordbruksverket Landsbygdnätverket tillvaxtverket_beige.gif

 Lokala partners

Länsstyrelsen i Kalmar

 

 

 

almi_kalmar.gif

  Kvinnors Företagande

Mediapartner

Passion for Business

Nätverkspartner

Driftig.nu - Sveriges största nätverk för kvinnliga företagare

 
kalmarsalen.gif

 

Senast uppdaterad ( 2009-04-28 )