Webbkurser - Starta eget

Här hittar du webbkurser som hjälper dig att gå från idé till färdigt företag och lär dig jobba smart med din marknadsföring.

>> Gå direkt till webbshopen med webbkurser

 

 


 

Frågor?
Kontakta Frida på Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Gå från idé till färdigt företag med hjälp av den här webbkursen


*BÄSTSÄLJARE*
Är du trött på att vara anställd och vill köra ditt eget race? Eller vill du dra igång en liten firma vid sidan om ditt jobb? Då är den här webbkursen för dig! Här får du veta hur du enkelt utvärderar din idé, väljer företagsform, skyddar ditt företagsnamn, lägger grunden till en hemsida och får dina första kunder. Den här kursen är för dig som går och drömmer om att starta företag men inte vet hur du ska ta dig dit. 
Pris: 248 kr (198.40 kr exkl moms)

Läs mer

 

 

bli_pilot_i_ditt_liv_320x180.png

Fördelen med att ha tagit ut din egen riktning, att veta var du ska landa, är att du ökar sannolikheten att leva som du själv vill och inte enligt någon annans tankar om vad som är bäst för dig. Det gäller oavsett om vi pratar om privatliv eller yrkesliv. Vad skulle du tycka om att hitta en riktning i ditt liv som ger dig de resultat du vill ha?
Pris: 490 kr (392 kr exkl moms)

Läs mer

 

   

Webbkurs: Planera för framgång på din marknad  
Marknadsplanen är företagarens kompass i att hitta rätt bland alla marknadsföringsmöjligheter - att investera i rätt saker för bästa resultat. Den här kursen innehåller praktiska verktyg för arbetet att sålla fram aktiviteter för rätt målgrupp med rätt budskap i rätt kanal i rätt tid. Genom att upprätta en marknadsplan sparar man både tid och pengar och har större möjlighet att uppnå goda resultat.
Pris: 1 700 kr (1360 kr exkl moms)  

Läs mer

 

Stärk ditt personliga varumärke med en webbkurs

Vi har alla ett personligt varumärke. Det skapas av de intryck vi ger i möten med andra människor, kollegor, kunder och samarbetspartners. Varje dag, dygnet runt. I den här kursen får du verktyg, inspiration och insikter som leder dig mot ett starkare och tydligare personligt varumärke. Det hjälper dig att sätta mål, ta beslut och nå resultat både privat och i din arbetsroll. När du växer, växer också företaget.
Pris: 1875 kr (1500 kr exkl moms)  

Läs mer

 

  

Den här webbkursen handlar om hur du hittar kunder, bokar säljmöten, paketerar ditt erbjudande och sätter rätt pris

Kom igång med din försäljning! Den här webbkursen handlar om hur du hittar kunder, genomför ett säljmöte, paketerar ditt erbjudande, sätter rätt pris och förhandlar framgångsrikt. Den ger en mängd uppmuntrande och överraskande infallsvinklar kring försäljning - och är fylld av såväl inspirerande tankegångar som handgripliga råd. Och så får du Zlatan-principen till vardags.
Pris: 998 kr (798.40 kr exkl moms)

Läs mer

 

 

Webbkurs: väx genom utmaningar

 
Blir du skrämd eller upprymd när du tänker på utmaningar? Om du tittar tillbaka kan du säkert se att varje utmaning - självvald eller ej - har utvecklat dig på något sätt. Den här kursen hjälper dig att växa genom utmaningar, både privat och professionellt. Ju fler och mer spännande utmaningar du tar dig an, desto större blir din lust att söka utvecklande utmaningar på en ny nivå. Utanför din bekvämlighetszon kan du hitta magi!
Pris: 425 kr
(340 kr exkl moms) 

Läs mer

 

Gå den här webbkursen för att hitta din dröm och skapa din vision

 
Ta första steget i modellen 5Vtill5P och hitta din dröm om hur du vill ha det här i livet. Den här webbkursen fokuserar på Visionen som är den första delen (#1V) i modellen för att bygga ditt företags varumärke. Här får du hjälp att hitta din dröm och formulera din företagsvision så att du attraherar dig själv, din omvärld, medarbetare och nya kunder.
Pris: 314 kr (251 kr exkl moms)     

Läs mer

 

 
   
   

Hur gör man en egen e-kurs? Gå konsten att bygga en webbkurs

Föreläser, coachar eller undervisar du? Eller har du kanske skrivit en bok? I den här kursen får du veta vad en egen webbkurs kan innebära för dig och din verksamhet. Det är en nybörjarlåda full med enkla verktyg, programvaror, metoder, konkreta tips och användbara idéer för dig som funderar på att bygga din första webbkurs själv.
Pris: 490 kr (392 kr exkl moms)

Läs mer

 

Lär dig att framgångsrikt boka kundmöten via telefon i den här webbkursen med Annika R Malmberg

Står du inför en situation som kräver att du ringer nya kunder för att boka in möten? Du kanske är helt ny på banan eller så har du några drömkunder som du vill träffa. I den här webbkursen kommer du igång med din mötesbokning direkt. Du får mängder av tips och råd för att lyckas boka alla typer av kundmöten. Snart är även du en mästare på att dejta!
Pris: 99 kr (79.20 kr exkl moms)

Läs mer

 

 

 

 
  

Webbkurs: Affärsidén - ditt unika budskap

 
Vill du hitta din unika position och säljande budskap? Vill du få fler och mer lönsamma kunder? Vill du stå stadigt i presentationen av ditt företag och bli vald före alla andra? Gå då webbkursen Affärsidén - ditt unika budskap och få hjälp under tre halvdagar definiera Vem du vänder dig till, Vad du erbjuder och Varför de ska välja ditt företag.
Pris: 938 kr (750 kr exkl moms)     

Läs mer

 

  

 

 

Senast uppdaterad ( 2017-01-26 )