Webbkurser - Försäljning

Det enda du behöver för att driva företag är kunder. Här får du hjälp att forma ditt erbjudande, sätta rätt pris och fånga drömkunderna.

>> Gå direkt till webbshopen med webbkurser

 

 


 

Frågor?
Kontakta Frida på Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Den här webbkursen handlar om hur du hittar kunder, bokar säljmöten, paketerar ditt erbjudande och sätter rätt pris

Vill du öka din försäljning? Den här webbkursen handlar om hur du hittar kunder, genomför ett säljmöte, paketerar ditt erbjudande, sätter rätt pris och förhandlar framgångsrikt. Den ger en mängd uppmuntrande och överraskande infallsvinklar kring försäljning - och är fylld av såväl inspirerande tankegångar som handgripliga råd. Och så får du Zlatan-principen till vardags.
Pris: 998 kr (798.40 kr exkl moms)

Läs mer

 

Lär dig att framgångsrikt boka kundmöten via telefon i den här webbkursen med Annika R Malmberg

Står du inför en situation som kräver att du ringer nya kunder för att boka in möten? Uppdragen kanske inte rasslar in som förr eller så har du några drömkunder som du vill träffa. I den här webbkursen kommer du igång med din mötesbokning direkt. Du får mängder av tips och råd för att lyckas boka alla typer av kundmöten. Snart är även du en mästare på att dejta!
Pris: 99 kr* (79.20 kr exkl moms)
*Rabattkod gäller ej på denna kurs

Läs mer

 

 

Lär dig att ge feedback och ta kritik samt få andra att lyssna i den här webbkursen med Annika R Malmberg

I den här kursen får du genom tankeväckande exempel tydliggjort vad feedback betyder i praktiken och vilka positiva effekter det kan skapa om det används rätt. Hur hanterar du din egen och andras reaktioner på kritik på bästa sätt? Vad krävs för att andra ska vilja lyssna på mig? Hur lär jag mig kommunicera med olika människotyper? Webbkursen hjälper dig bli bättre på att ge och ta kritik. Gå den och lär dig göra guld!
Pris: 599 kr (479.20 kr exkl moms)

Läs mer

 

 

Webbkurs: Hitta fler lönsamma kunder

 
Det är inte alla kunder som blir dina mest lönsamma kunder och dina bästa säljare. Därför är det är viktigt att sikta på rätt kunder. Vill du hitta din lönsamma målgrupp? Ta då ett första steg med #3V i modellen 5Vtill5P - för det är bara tillsammans med kunderna du kan nå visionen. Efter en dag vet du exakt vem som är din lönsamma kund.
Pris: 299 kr (239 kr exkl moms)     

Läs mer

 


 
 
Senast uppdaterad ( 2017-01-26 )