Webbkurser - Hälsa

Här får du verktygen och motivationen för att lyfta din och dina medarbetares hälsa till priolistan.

>> Gå direkt till webbshopen med webbkurser

 

 

 


 

Frågor?
Kontakta Frida på Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Lär dig stresshantering genom konditionsträning i den här webbkursen

 
Det här är kursen för dig som vet att du behöver återhämta dig mellan varven. Vi vänder upp och ner på synsättet att träning tar tid från din fullspäckade kalender. Träning ger tid, energi och återhämtning - och i den här webbkursen fokuserar vi på hur du kan använda konditionsträning som stresshantering. Du får praktiska övningar och en personlig plan.
Pris: 275 kr (220 kr exkl moms) 

Läs mer

 

Få balans i livet med webbkursen Mersmak för livet 
Den här webbkursen är för dig som vill orka mer, få mer tid över till roliga saker, känna dig piggare och gladare, ha kul på jobbet och krafter kvar när du kommer hem. Kursen riktar sig inte till dig som vill gå ner massor av kilon på kort tid eller bli bäst i någon sport. Den riktar sig till dig som vill bli bäst på att hantera din vardag.
Pris: 495 kr (396 kr exkl moms) 

Läs mer

 

 

Det hälsosamma företaget

 

Ett företag som har en tydlig hälsostrategi är lönsamt, effektivt och produktivt. Kursen ger en tydlig arbetsmodell att utgå ifrån när ni vill hitta bästa laguppställningen, utse rätt lagledare och blåsa igång den lönsamma hälsomatchen där alla i laget, oavsett utgångsläge, siktar mot samma mål. Kursen är viktig för dig som är ledare och/eller hälsoinspiratör i ett företag som vill starta upp, förändra eller förbättra ert hälsoarbete.
Pris: 495 kr (396 kr exkl moms) 

Läs mer

 

 

Webbkursen Den hälsosamma ledaren

 

Att leda hälsosamt är framtiden! Det här är kursen för dig som vill öka företagets lönsamhet med den starkaste resursen du har: din personal. Deras och din hälsa ger er försprång till framgång eftersom ökad hälsa = ökad effektivitet, produktivitet och motivation. Webbkursen Den hälsosamma ledaren hjälper dig som vill leda hälsosamt men inte vet hur, och ibland undrar varför.
Pris: 495 kr (396 kr exkl moms)

Läs mer

 

 
Chefen som stresshanterare

 
Alla organisationer går igenom mer eller mindre stressfyllda perioder och i alla organisationer finns medarbetare som hanterar stress på olika sätt. Stress står för en stor del av sjukskrivningarna idag men du som chef kan faktiskt påverka en hel del. i den här webbkursen får du en inblick i vad stress är, vad den gör med människor och hur du som chef kan få dina medarbetare att stressa lagom.
Pris: 375 kr (300 kr exkl moms) 

Läs mer

 

 

webbkurs: väx genom utmaningar

 
Blir du skrämd eller upprymd när du tänker på utmaningar? Om du tittar tillbaka kan du säkert se att varje utmaning - självvald eller ej - har utvecklat dig på något sätt. Den här kursen hjälper dig att växa genom utmaningar, både privat och professionellt. Ju fler och mer spännande utmaningar du tar dig an, desto större blir din lust att söka utvecklande utmaningar på en ny nivå. Utanför din bekvämlighetszon kan du hitta magi!
Pris: 425 kr
(340 kr exkl moms) 

Läs mer

 

 

bli_pilot_i_ditt_liv_320x180.png

Fördelen med att ha tagit ut din egen riktning, att veta var du ska landa, är att du ökar sannolikheten att leva som du själv vill och inte enligt någon annans tankar om vad som är bäst för dig. Det gäller oavsett om vi pratar om privatliv eller yrkesliv. Vad skulle du tycka om att hitta en riktning i ditt liv som ger dig de resultat du vill ha?
Pris: 490 kr (392 kr exkl moms)

Läs mer

 

 
 
Senast uppdaterad ( 2016-11-02 )