Webbkurser - Marknadsföring

Här hittar du webbkurserna som hjälper dig att bygga ett värdefullt varumärke och nå ut till fler med effektiv marknadsföring.

>> Gå direkt till webbshopen med webbkurser

 

 


 

Frågor?
Kontakta Frida på Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Webbkurs: Planera för framgång på din marknad  
Marknadsplanen är företagarens kompass i att hitta rätt bland alla marknadsföringsmöjligheter - att investera i rätt saker för bästa resultat. Den här kursen innehåller praktiska verktyg för arbetet att sålla fram aktiviteter för rätt målgrupp med rätt budskap i rätt kanal i rätt tid. Genom att upprätta en marknadsplan sparar man både tid och pengar och har större möjlighet att uppnå goda resultat.
Pris: 1 700 kr (1360 kr exkl moms)  

Läs mer

 

 

Webbkurs: Affäriden - hitta ditt budskap  
Vill du hitta din unika position och säljande budskap? Vill du få fler och mer lönsamma kunder? Vill du stå stadigt i presentationen av ditt företag och bli vald före alla andra? Gå då webbkursen Affärsidén - ditt unika budskap och få hjälp under tre halvdagar att definiera Vem du vänder dig till, Vad du erbjuder och Varför de ska välja ditt företag.
Pris: 938 kr (750 kr exkl moms)     

Läs mer

 

 

Stärk ditt personliga varumärke med en webbkurs

Vi har alla ett personligt varumärke. Det skapas av de intryck vi ger i möten med andra människor, kollegor, kunder och samarbetspartners. Varje dag, dygnet runt. I den här kursen får du verktyg, inspiration och insikter som leder dig mot ett starkare och tydligare personligt varumärke. Det hjälper dig att sätta mål, ta beslut och nå resultat både privat och i din arbetsroll. När du växer, växer också företaget.
Pris: 1875 kr (1500 kr exkl moms)  

Läs mer

 

 

Bygg ditt företags varumärke med den här enkla modellen och webbkursen

Vill du hitta ditt unika, säljande budskap? Vill du stå stadigt i presentationen av ditt företag? Vill du bli vald före alla andra? Ta metodiskt steg för steg i denna enkla, lekfulla workshop där du lär dig att bygga ditt företags varumärke själv enligt modellen 5Vtill5P. Efter 5 halvdagar har du svaren på företagets vision som tar dig till dina drömmar, ditt unika säljande budskap, företagets värderingar samt din målgrupp och drömkund.
Pris: 1940 kr (1552 kr exkl moms)     

Läs mer

 

 

Hur gör man en egen e-kurs? Gå konsten att bygga en webbkurs

Vill du marknadsföra din kunskap och bygga ditt varumärke som expert? Kanske föreläser, coachar eller undervisar du - eller har du skrivit en bok? I den här kursen får du veta vad en egen webbkurs kan innebära för dig och din verksamhet. Det är en nybörjarlåda full med enkla verktyg, programvaror, metoder, konkreta tips och användbara idéer för dig som funderar på att bygga din första webbkurs själv.
Pris: 390 kr (312 kr exkl moms)

Läs mer

 

 

Gå den här webbkursen för att hitta din dröm och skapa din vision

 
Ta första steget i modellen 5Vtill5P och hitta din dröm om hur du vill ha det här i livet. Den här webbkursen fokuserar på Visionen som är den första delen (#1V) i modellen för att bygga ditt företags varumärke. Här får du hjälp att hitta din dröm och formulera din företagsvision så att du attraherar dig själv, din omvärld, medarbetare och nya kunder.
Pris: 314 kr (251 kr exkl moms)     

Läs mer

 

 
 

Webbkurs: Hitta fler lönsamma kunder

 
Det är inte alla kunder som blir dina mest lönsamma kunder och dina bästa säljare. Därför är det är viktigt att sikta på rätt kunder. Vill du hitta din lönsamma målgrupp? Ta då ett första steg med #3V i modellen 5Vtill5P - för det är bara tillsammans med kunderna du kan nå visionen. Efter en dag vet du exakt vem som är din lönsamma kund.
Pris: 299 kr (239 kr exkl moms)     

Läs mer

 

 
 

 

 
 

Den här webbkursen i PR lär dig att ta fram en nyhet, skriva en pressrelease och sprida den till journalister

Det här kurspaketet innehåller fyra grundutbildningar i hur du enkelt kan jobba med PR. Lär dig snabbt att ta fram en nyhet, skriva en pressrelease och sprida den till intresserade journalister. Här får du verktygen att jobba smart med marknadsföring och PR!
Pris: 1 650 kr (1320 kr exkl moms)  

Läs mer

 

 

Lär dig skapa en nyhet med PR-värde i den här roliga webbkursen

Alla företag har någonting att berätta. I den här kursen får du snabbt ett grepp om hur du vaskar fram de riktiga guldkornen som du kan använda i ditt PR-arbete. Det krävs en bra nyhet och en smart vinkel för att få uppmärksamhet i pressen. Kursen ger dig handfasta tips som kanske kan ta dig hela vägen till löpsedlarna!
Pris: 550 kr (440 kr exkl moms)  

Läs mer

 

Lär dig skriva en intresseväckande pressrelease med hjälp av den här webbkursen

Spara in tiotusentals kronor och skriv dina pressreleaser själv! Här kan du snabbt lära dig hur du skriver en pressrelease enligt alla konstens regler. En pressrelease är bra att skicka till journalister och publicera i sociala medier. Med kursen får du praktiska mallar och proffsens bästa råd.
Pris: 550 kr (440 kr exkl moms)   

Läs mer

 

 

I den här webbkursen får du lära dig att sprida din pressrelease så att den når många journalister och redaktioner

Dags att göra ditt företag mer känt! När du har gått den här kursen vet du allt om hur du sprider dina pressreleaser. Vi går igenom allt det som du måste tänka på när du skickar ut pressreleaser från ditt företag. Hur du bearbetar journalister och med vilket filformat du skickar materialet. Den här kursen ger dig de tips och råd som du behöver för att ha en större chans att en journalist ska uppmärksamma dig.
Pris: 550 kr (440 kr exkl moms)    

Läs mer

 

 

Gå den här webbkursen om du vill öka din försäljning med nyhetsbrev Vill du öka försäljningen, bygga varumärke och hålla en regelbunden kontakt med dina kunder? Då är nyhetsbrev ett effektivt verktyg. I den här webbkursen får du lära dig om syfte, målgrupp, struktur, design, innehåll och textproduktion.  Du får konkreta skrivtips och råd om hur du kan hitta mottagare av dina nyhetsbrev. Gå den här webbkursen om du vill ha öka din försäljning med hjälp av nyhetsbrev.
Pris: 1 650 kr (1320 kr exkl moms)  

Läs mer

 


 
 
Senast uppdaterad ( 2017-01-26 )