Webbkurser - Jobba smartare

Känner du också att tiden aldrig räcker till? Här får du hjälp att hitta rutiner som ger dig mer energi och tid så att du kan fokusera på att utveckla dina affärer.

>> Gå direkt till webbshopen med webbkurser

 

 

 


 

Frågor?
Kontakta Frida på Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

 

bli_pilot_i_ditt_liv_320x180.png

Fördelen med att ha tagit ut din egen riktning, att veta var du ska landa, är att du ökar sannolikheten att leva som du själv vill och inte enligt någon annans tankar om vad som är bäst för dig. Det gäller oavsett om vi pratar om privatliv eller yrkesliv. Vad skulle du tycka om att hitta en riktning i ditt liv som ger dig de resultat du vill ha?
Pris: 490 kr (392 kr exkl moms)

Läs mer

 

Hur gör man en egen e-kurs? Gå konsten att bygga en webbkurs

Jobba smartare genom att sälja din egen webbkurs! Du bygger ditt varumärke samtidigt som du får en passiv inkomst. I den här kursen får du veta vad en egen webbkurs kan innebära för dig och din verksamhet. Det är en nybörjarlåda full med enkla verktyg, programvaror, metoder, konkreta tips och användbara idéer för dig som funderar på att bygga din första webbkurs själv.
Pris: 390 kr (312 kr exkl moms)

Läs mer

 

 


Lär dig stresshantering genom konditionsträning i den här webbkursen

 
Det här är kursen för dig som vet att du behöver återhämta dig mellan varven. Vi vänder upp och ner på synsättet att träning tar tid från din fullspäckade kalender. Träning ger tid, energi och återhämtning - och i den här webbkursen fokuserar vi på hur du kan använda konditionsträning som stresshantering. Du får praktiska övningar och en personlig plan.
Pris: 275 kr (220 kr exkl moms) 

Läs mer

 

 

Webbkurs: väx genom utmaningar

 
Blir du skrämd eller upprymd när du tänker på utmaningar? Om du tittar tillbaka kan du säkert se att varje utmaning - självvald eller ej - har utvecklat dig på något sätt. Den här kursen hjälper dig att växa genom utmaningar, både privat och professionellt. Ju fler och mer spännande utmaningar du tar dig an, desto större blir din lust att söka utvecklande utmaningar på en ny nivå. Utanför din bekvämlighetszon kan du hitta magi!
Pris: 425 kr
(340 kr exkl moms) 

Läs mer

 

 

 


 

Senast uppdaterad ( 2017-01-26 )