Bästsäljande webbkurser

Boosta dig själv och ditt företag med ny kunskap förpackad i ett roligt och lättillgängligt format. Vad behöver du bli bättre på? Hitta din webbkurs i menyn ovan eller se våra bästsäljare samt nyheter nedan.

>> Gå direkt till webbshopen med webbkurser

Webbkurser välj ämne i menyn ovan
 

 

 

Frågor?
Kontakta Frida på Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

Bästsäljare

Hur gör man en egen e-kurs? Gå konsten att bygga en webbkurs

Det här är webbkursen för dig som funderar på att bygga din första webbkurs själv. Det är en nybörjarlåda full med enkla verktyg, programvaror, metoder, konkreta tips och användbara idéer. Föreläser, coachar eller undervisar du? Eller har du kanske skrivit en bok? I den här kursen får du veta vad en egen webbkurs kan innebära för dig och din verksamhet.
Pris: 390 kr (312 kr exkl moms)

Läs mer

 

 

Nyheter

bli_pilot_i_ditt_liv_320x180.png

Fördelen med att ha tagit ut din egen riktning, att veta var du ska landa, är att du ökar sannolikheten att leva som du själv vill och inte enligt någon annans tankar om vad som är bäst för dig. Det gäller oavsett om vi pratar om privatliv eller yrkesliv. Vad skulle du tycka om att hitta en riktning i ditt liv som ger dig de resultat du vill ha?
Pris: 490 kr (392 kr exkl moms)

Läs mer

 

 

Webbkurs: väx genom utmaningar

 
Blir du skrämd eller upprymd när du tänker på utmaningar? Om du tittar tillbaka kan du säkert se att varje utmaning - självvald eller ej - har utvecklat dig på något sätt. Den här kursen hjälper dig att växa genom utmaningar, både privat och professionellt. Ju fler och mer spännande utmaningar du tar dig an, desto större blir din lust att söka utvecklande utmaningar på en ny nivå. Utanför din bekvämlighetszon kan du hitta magi!
Pris: 425 kr
(340 kr exkl moms) 

Läs mer

 

Webbkurs: Planera för framgång på din marknad

 
Marknadsplanen är företagarens kompass i att hitta rätt bland alla marknadsföringsmöjligheter - att investera i rätt saker för bästa resultat. Den här kursen innehåller praktiska verktyg för arbetet att sålla fram aktiviteter för rätt målgrupp med rätt budskap i rätt kanal i rätt tid. Genom att upprätta en marknadsplan sparar man både tid och pengar och har större möjlighet att uppnå goda resultat.
Pris: 1 700 kr (1360 kr exkl moms)  

Läs mer

 

   

Gå från idé till färdigt företag med hjälp av den här webbkursen

 
Är du trött på att vara anställd och vill köra ditt eget race? Eller vill du dra igång en liten firma vid sidan om ditt jobb? Då är den här webbkursen för dig! Här får du veta hur du enkelt utvärderar din idé, väljer företagsform, skyddar ditt företagsnamn, lägger grunden til en hemsida och får dina första kunder. Den här kursen är för dig som går och drömmer om att starta företag men inte vet hur du ska ta dig dit.
Pris: 248 kr (198.40 kr)

Läs mer


Webbkurs i hur du skriver en bättre blogg

I den här webbkursen kommer vi att prata om hur du vet vad din målgrupp vill läsa, hur du hittar innehåll att skriva om, hur du använder språket, och försöka ringa in vilken typ av innehåll som kan passa ditt företag bäst. När du är klar med kursen ska du ha tillräckliga redskap för att skapa en läsvärd och effektiv blogg för ditt företags marknadsföring!
Pris: 1119 kr (895 kr exkl moms)

Läs mer

 

 

Få balans i livet med webbkursen Mersmak för livet 
Den här kursen är för dig som vill orka mer, få mer tid över till roliga saker, känna dig piggare och gladare, ha kul på jobbet och krafter kvar när du kommer hem. Kursen riktar sig inte till dig som vill gå ner massor av kilon på kort tid eller bli bäst i någon sport. Den riktar sig till dig som vill bli bäst på att hantera din vardag.
Pris: 495 kr (396 kr exkl moms) 

Läs mer

 

 

 

>> Gå direkt till webbshopen med webbkurser

*** Se fler kurser genom att välja ämnen i huvudmenyn ovan *** 
 
Senast uppdaterad ( 2017-01-26 )